2777
2789
عنوان

چه پست ها و حرفاي تو سايت ممنوعه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست

پوشک

طلا

دلار

گرونی

مملکت گل و بلبل

ممنوعه

اما مادرشوهر

جاری

شوشو

عاقااااییییییی ایششششش اوققققققق حالم از این کلمه بهم می خوره

غیبت 

چرت و پرت و مسخره بازی

اینا مجازه

پسرم همه زندگیم

خانوما نذاريد تاپيك بتركه كار دارم

ميخوام بدونم با چه پستي قطع ميشيم

اونا رو نگيم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی_نی_یار_5 سلام کاربر گرامی تاپیک، پست و بحث دینی عقیدتی مذهبی- ادیان- فرقه ها- حجاب و پوشش- اسلام ...

آها قربون دستت گل من😍🌹

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ببخشيد عزيزاي من قفل ميكنم با احترام🌹

جوابمو گرفتم🌹

2810