2777
2789
عنوان

رفتار در محیط کار

825 بازدید | 6 پست

سلام من قسمت اداری یک شرکت کار میکنم. سه تا خانم و چهار تا اقا در یک دفتریم. با مدیر مون که دفترش جداست خیلی خوبم. ولی با همکارها نه چون همش زیرآب زنی هس یا پررو بازی یا هرچی. جوری شده که فقط در حد کار حرف میزنم. من ک خیلی اجتماعی هستم شخصیت متفاوتی در محل کار پیدا کردم. سرم به کار خودمه و بی تفاوت هستم.نه لطفی میکنم نه لطفی میپذیرم. بی ادبانه اش میشه بز بودن. مودبانه اش میشه سرم توی لاک خودم بودن. اصلا دلم نمیخاد با همکارها صمیمی بشم صبونه بخورم یا حرف بزنم  چون واقعا راحت ترم.مگر در حد ضرورت. ولی درونن ناراحتم که چرا این سبک رو انتخاب کردم? البته که راحتم. فقط دلم برای یکی ازخانمها همکارم میسوزه که خیلی دلش میخاد با من قاطی شه خییییییییلییییییییی حرف میزنه. ولی خب من رویه بز بودن رو انتخاب کردم. به نظر شما کارم درسته? یا زشته? شما چطوری هستین سرکار?

اصلا صمیمی نشو والا من فقط ضرر خوردم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترين رفتار در محيط كار همين رفتاره عزيزم . من چنين شرايطي رو تجربه كردم من بهترين محبت و خوش برخوردي رو باهمكارم داشتم حتي چندين مورد كمك كردم بهش مالي  راهنمايي ولي بعدش فهميدم ميرفت چه حرفاي دروغي به سرپرست ميگفت در مورد من فقط بخاطر اينكه خودشو پيش سرپرست عزيزكنه .. آخرش چي شد من ثابت كردم و اونو از شركت بيرون كردن باخودم عهد كردم تو محيط كار فقط در حد همكار باشي و والا غير 

همکار هیچ وقت دوست نمیشه 

محیط کار همه بفکر زیر آب زدن و پله کردن دیگری هستن 

یک سری ها هستن از در دوستی میان جلو بعد بهت نارو میزنن 

خلاصه با هیچ کس صمیمی نشو و اعتماد نکن ...

😁😁😁😁😂😂😂