2777
2789
دکتر آوینا گفت دیگه بهش قطره ندم.شربت بدم....هم استامینوفن اگه لازم شد..هم مولتی ویتامین و آهنش...دیگه نگران سیاه شدن دندوناش و رعایت فاصله زمانی بین قطره و غذاش هم نیستم...اسم مولتی ویتامینش هم ویتا گلوبینه..خوبه.توش زینک و روی و ب کمپلکس و اهن و منگنز و مس و دیگه بقیشو یادم نیست...کامله
راستی هستی جونم اسم سی دییش غنچه بود
Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگم که بچّم بغیر از کله ملق حالا کلاغ پر هم برامون میره

کلاغ پر که بلدید یا براتون توضیح بدم

از اون حرکتا که تو سربازی باید برن

چشمک هم که بلده

دراز نشست هم میره

خلاصه بچّم از الان ورزشکار

البته اینا از فواید خواهرزادمه چون اون تو ایران میرفت ورزش
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
حرف از لاغری شد بگم که دیانا 8 ماهش بود برگشتم به همون وزن قبل از حاملگیم. من برعکس مونا کلا استعداد چاقی لاغری ندارم عین عدد پی ثابتم. همیشه 58 با تولرانس مثبت و منفی 1 گرچه تو حاملگیم 18 کیلو اضافه وزن داشتم!!!!!!!!!!! شکمم هم شده مثل قبل، البته از اول هم یه شکم تخت نداشتم او همون اول هم به فرهاد تلقین کردم که یه کوچولو baby fat نمک هیکله ههههههههه حالا همون baby یکم رشد کرده ولی بد نیست حتی با لباس تنگ هم گن و اینا نمیپوشم. در عوض مشکل می می دارم... از اول سینه هام کوچیک بود دیانا رو که شیر میدادم خیلی خوب و خوشگل شده بود ولی دریغ که دیری نپائیدو دیانا رو که از شیر گرفتم از اولش هم کوچیکتر شد. گریههههههههههه
فرهاد که یه مدت گیر داده بود برو عمل، نه یه مدت گرد و قلنبه شده بودن، بش چسبیده بود ههههههه
ولی خوب این اخیرا چون کشف شده که یه کارخونه از مواد خوب استفاده نکرده و خیلی عوارض دنبالش بوده و به اونایی هم که پروتز گذاشتن گفتن بیاین دربیارین دیگه ترسید ولی همش دنبال راه چاره ست... اونروز تو یه ویدئو تو youtube دیدیم که میگفت روزی یه ربع ماساژ بدین، فعلا به این بهانه هرشب یه دستی به ضریح میرسونه ههههه (ضریحو درست نوشتم؟؟؟)
اگه اشتباهه اونو ولش کنین اینو بخونین: هر شب یه فیضی میبره (فیض که دیگه درسته!!!)

خلاصه اینکه شماها راه حلی واسه گنده کردن می می ندارین؟؟
هههه سروشه منم عین تو کلا ژن خانواده ما اینجوریه که سینه هاشون کوچیکه من که قبل از بارداری در حد جوش بودم الان خیلی خوب شده یعنی وقتی شیری شدن عالی شد امید داشتم که همینجوری بمونه اینجوری که تو گفتی غصم شد قبل از بارداری 70 بودم الان 80!!! یعنی این دوسایز برمیگرده سرجاش؟! جدی میگی؟!
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام خوبید؟
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
مرسده جان دیروز طی یک عملیات غافلگیرانه ساعت 17:33 دقیقه توسط برادرم که معاون مدرسه راهنمایی نزدیک خونمونه فهمیدم پنگول اومده مدرسه شون تا 6 هم میره حالا دنیز هم خواب بود تا مدرسه اونا هم 2 ،3 کیلومتری فاصله هم داشتم ولی طی یک عملیات محیرالعقول ساعت 5:55 دم مدرسه بودم آخرش رسیدم ولی تونستم چند تا عکس با هم بگیریم
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
سلام

یه روش بدید من می‌می‌ها رو کوچیک کنم قبل از مزدوج شدن 70 بود بعد از مزدوج شدن و باردارشدن شد 90حالا هم شده 75چی‌ کار کنم بشه70

من از می‌می گنده بدم میاد

اووووههههههه چقدر عدد نوشتم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلااااااااااااام هستی نوشین لیلی خوبین؟؟

بلههههههه نوشین جون سعی کن حالاحالاها از شیر نگیری بردیا رو نهایت استفاده اتونو هم بکنین مال من که اینطوری شد البته گویا من اوضام از تو بهتره 70 برام کوچیک بود 75 بزرگ واسه همین همیشه باید اسفنجی بپوشم منم 80 شده بودم حالا همون 75 فبلیام هم برام لق میزنه
همه شیر میدن غصه اشون میشه که سینه هاشون بزرگ و آویزون میشه ماها شیر میدیم تازه حالشو میبریم هههه