2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 1389 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 697555 بازدید | 17128 پست
من 8-9کیلو + 3-4 کیلو که کم کردم به خاطر تهوع اول بارداری حدود 12 کیلو الان از وزنی که به خاطر تهوع کم کردم هم کمتر شدم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ولی شکمم قلنبه س....خیلی شکمم بزرگ شده بود اخرای حاملگی هر جا میرفتم فکر میکردن 2-3 قلو دارم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شکل ظاهری کلوپها درست شد الان نمیشه پست گذاشت توشون کل نی نی سایت به درد انیس که نمیتونست پست بزاره دچار شدن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
2805
بچه هااااااااا دیروز النا با قیچی موهای عروسکاش رو زد ! کچلشون کرد ............... همسری گفت قیچی خطرناکه بذار سرجاش ، دست نزننننننننننننن میگه : حواسم هست ، من با قیچی بزرگ شدم
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
بالاخره ارسال شد !!!!!!! چه عحبببببببببببببببببببببببببببببب سلام
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
بچه ها میخواین این سایت مسخره رو ببوسیم بزاریم کنار نه نه نبوسیم فقط بزاریم کنار هههه
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
تو تاپیکای دیگه جلوی اسم کاربرای دیگه ( که جزو دوستام نیستن) هم آنلاین بودنمون رو نشون میده !!!!!!
2810