2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 1389 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 697555 بازدید | 17128 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت کرم تو باغچه میبینه .. از ترس غش میکنه و جیغ بنفش میکشه .. میگه مارررررررررررررررررر چوب میکنه تو کون سوسکا!
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
بیا بغلم دخترم!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شیوا انشالله همینطور باشه راحله تو طبیعی شک نکن .. مخصوصا که تجربه اش رو داری ... مگه اینکه مشکلی پیش بیاد و سزاریت کنن
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
یعنی الان که دوتاشو تجربه کردم بیشتر از گرایش زنها به سزارین تعجب میکنم. تازه من طبیعیم سخت بود سزارینم راحت!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها اینم گزارش سونوی واژینال من : ==== همکار محترم ، سلام در بررسی بعمل آمده از طریق ترانس واژینال - فتوس واحد با FHR درون ساک حاملگی داحل رحمی دیده شده . - سن حاملگی بر اساس 9.8 mm : CRL برابر با 7 هفته می باشد . === این crl , fhr چی هستن ؟
سلام شیوا و مامان الی و ثریا خسته نباشین دوستان انیس بخدا من هفته 18 فکر کنم صدای قلبش شنیدم دکترها هر کدوم واسه خودشون یه کلاسی دارند.
چایت را بنوش نگران فردا نباش ، از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند ، برای بادها !
2810