2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیتاجان
عجله نکن برای سقط
از نظر روحی خیلی ضربه می بینی
خوب فکرهات رو بکن
چون اگر این کار رو بکنی دیگه راه برگشت نداره و تو می مونی و یک ضربه روحی بزرگ
ممکنه تا یکی دوسال از زندگی ات درگیر ناراحتی اش باشی
من که با سقط مخالفم اما خب جای شما هم نیستم شرایط سختی است. اما اینو بگم که شوهرت که به احتمال زیاد از این آزمون سر افکنده بیرون اومده... باز هم البته تا عملی نکرده هنوز جای برگشت هست...
خیلی خیلی ببخشید ، بیجا می کنه می گه خرجشون رو نمی دم... من واقعا ناراحت شدم...
دسته گل خودشه حالا کم آورده... مردها خیلی هاشون واقعا ناپخته و ضعیفند...
من بهت بگم که تو خودت رو داخل ماجرا نکن. من به دلایلی که توضیحش مفصله و البته جنین من نقایص شدید ژنتیکی داشت بهم می گفتند که سقط کنم حتی پزشکان. اما من چون بعد 4 ماه بود قبول نکردم چون تمامی مراجع تقلید می گفتند قتل نفسه... اما شوهرم به من خیلی اصرار می کرد و چون اختلافات شدید داشتیم می گفت تو می خوای بچه ناقص رو بندازی گردن من و طلاق بگیری... القصه من زنگ زدم و گفتند که اگه شوهرت مجبورت کنه و واقعا تو چاره ای نداشته باشی تو گناهکار نیستی...
سعی کن نظرش رو برگردونی در غیر اینصورت بذار خودش بره یک جایی رو پیدا کنه و خودش مجبورت کنه... تو در این کار مشارکت نکن... آرزو می کنم خدا مهر این تا فرشته رو به دل شوهرت بندازه و منصرفش کنه...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درسته شوکه شده... من درک می کنم. اینقدر هم بی احساس نیستم که درک نکنم شوهرت چی می کشه الان چون خودم با بارداری ناخواسته مواجه شدم. اما این برخورد پاک کردن صورت مساله است.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگه پستهای من ناراحتت می کنه یا فکر می کنی درکت نکردم می تونی پاکشون کنی. نمی خوام فکر کنی یک گوشه نشستم و درکت نمی کنم. اختیار با خودت عزیزم.
بیتا من وقتی دومی امو آوردم تو خونواده ای که هیچ کس حاضر نیست بچه دار بشه و وضع مالی ام هم از همشون ضعیف تره . چقدر فحش خوردم تا جاییکه همه برام دنبال دکتر بودم.و من سفت ایستادم گفتم میخواستم و سکوت کردم . الان بدون بچه هام هیچ جا راهم نمیدن و تمام حرفهاشون یادشون رفته . اصلا نگران نباش. محکم وایستا . اینو بهت بگم که اصلا آمپول نزن برات خیلی دیر شده. اگر خواستی اینکارو بکنی حتما باید با روش دیگه انجام بدی.بهت ایمیل میدم
بیتا جون میدونم خییییلی سخته ولی خدا رو در نظر بگیر واین کارو نکن توروووو خدا نکن گوشتو روی حرفها ببیند وبرو جلو تا ببینیم حکمت خدا چی بورده که قراره 2تا برکت بیاد تو زندگیت خدا خیییلی دوستون داره وووو
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
سلام و شب خووووووووووش

دوستان من و باید ببخشیییید میدونم الان شاکی میشید
ولی تو رو خدا یه کم منطقی باشید
واقعا الان 4 تا بچه مشکل هست.......با این شرایط اقتصادی........اخه اینده هم میخوان و 1000 جووور خرج دارن
فقط دوران نوزادی که نیستش.........چرا الان و میبینید؟
5 سال 10 سال دیگه چی؟
ماشالا 2 تا دسته گل داره .....اگر بچه اول بود و نداشت باز قابل قبول بود 2 تا نی نی باهم بیان..................

واقعا نمیدونم من نظر شخصی خودم رو گفتم ببخشید اگر خوشاایند نیست.......
برای دخترم ...
این روزا هرکس گفت : دوستت دارم. نپرس چقدر ؟؟بگو دقیق تا کی...؟؟

Lilypie Maternity tickers
اگر این بارداری یه جنین بود هم همسرتون نمی خواست؟؟
به نظر من بین 3 تا و 4 تا زیاد فرقی نیست.جفتشم زیاده.ولی حالا که پیش اومده نمی تونین به این راحتی اجازه سقط به خودتون بدین.همسرتون بعد دومی باید میرفت وازکتومی.لابد روشتون هم طبیعی بوده....
تو امتحان خیلی سختی قرار گرفتین...ولی به خدا توکل کنین که سربلند بیرون بیایین...
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
سلام بیتا جان
خیلییییییییییییییییییییی ناراحتم برای تصمیمی که گرفتید......درک میکنم که سخته اما نمیتونم حتی برای 1 ثانیه به از بین بردن 2تا فرشته فکر کنم
هر دفعه که تاپیکهای شما رو میبینم قلبم فشرده میشه و گریم میگیره
کاش همسرتون درک میکرد و شما رو تشویق یه سقط نمیکرد
همین امشب دوقلوهای من با خنده هاشون کل منزلمون رو پر از شادی کرده بودن....کاش همسرتون میفهمید که 2تابچه همسن وسال چه نعمت بزرگیه
من هم خیلیها رو دیدم که بعد از سقط کلی گرفتاری و مشکلات براشون پیش اومده....نمونش یکی از اقوام خودم که چند ماه بعدش بی دلیل مفلوج شد و هنوز بعد از 3 سال دکترا دلیلشو نفهمیدن
امیدوارم از حرفهام ناراحت نشی عزیزم...
شرایط اقتصادی رو هم درک میکنم اما نگرانش نباش.....باور کن هیچ کس فکرشو نمیکرد که ما با این همه قسط و بدهی و سر کار نرفتن خودم بتونیم تا به اینجا از پس هزینه هاشون بر بیایم که من همه رو از لطف خدا میدونم...اونه که همیشه به فکرتونه و مطمعن باش بی دلیل و حکمت چیزی رو براتون مقدر نمیکنه
بچه هااینو در نظر بگیرین که حفظ خانواده بیتا و اینکه دو تا بچه قبلی خوشبخت بشن در اولویت هست فکر کنین که اگه به علت مشکلات مالی و فشار های همسرش کارشون به جنگ و جدل و جدایی بکشه بیتا با 4 بچه عملا از لحاظ فیزیکی و روحی تباه می شه و دو بچه اولی هم زندگی پر استرسی رو خواهند داشت ، ضمنا حق پدر بچه هم هست که در مورد داشتن بچه ها تصمیم بگیره چون غیر مسایل عاطفی اون داره مخارج بچه ها رو تامین می کنه و زیر فشار اقتصادی هست .
http://www.ninitown.blogfa.com/ قبول سفارش بافتنی دستباف
نباید اون طفل معصوم ها رو سقط کنی...بسپار به خدا اگه ایمان داری...بعد از اینکه کشتیشون دستاتو می خوای به سوی کدوم آسمون دراز کنی و واسه خوشبختی خودت دعا کنی؟

دخترم قشنگ ترینم  

بیتا جان من خیلی تو فکرتم توروخدا خبری بده
کاش ننداخته باشیشون
دلم کباببببببببببه
آدرس سایت فروشگاه گل اندام : http://golandam.net/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر برندهای معروف و اصل ترکیه : NBB / YENIINCHI / X-LAYDY / BELLADONNA . آدرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18606
2810