2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست

من خودمم از اسمای که به قول مردا الکیه و مزخرفه خوشم نمیاد ولی دیگه زیادی داره دیر میشه فقط یه اسم با شوهرم به تفاهم رسوندم اونم ملینا که بعد چند روز پشیمون شدم حالام هر چی میگم این نه میگه فعلا همین خوبه دوست داری بازم فکر کن شاید تونستی یه چیزی پیدا کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم از اسمای که به قول مردا الکیه و مزخرفه خوشم نمیاد ولی دیگه زیادی داره دیر میشه فقط یه اسم ب ...

همون ایه بذار بررره

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

گیسو

تبسم

ترنم

نفس

بوسه

رها

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
همون ایه بذار بررره

قبول نمیکنه میگه میزارم ولی خودم اصلا دوست ندارم فکر منم باش دیگه چیزی نمیگم اخه من 8 سال باردار نمیشدم امیدم نا امید شده بود دیگه به اسمو اینچیزا اصلا فکر نمیکردم نمیدونستم که انتخاب اسمم سخته وگرنه 8 سال وقت داشتم اگه دکترا اینقد ادمو ناامید نمیکردن اینقد بیخیال نبودم ولی خداروشکر مث یه معجزه شد برام حتی با عمل ای وی اف هم راهی نداشتیم ما خدا کنه بچه هامون سالم باشن بالاخره اسم پیدا میشه 

واسه اینکه شوهرم قبول کنه چنتا اسمو که دوست داشتم گذاشتم لای قران گفتم 3 بار باز میکنیم هر چی اومد همونو دیگه بهونه درنیار دوبارش روشنک اومد یه بارش ملیناشوهرمم گیر داد به ملینا امامن دوست ندارم  میگم همون روشنک میگه نه خستم کرده