2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
پس رو این حساب بدشانسی که من دارم چون تولد نی نی ام فروردینه تولد خودمم فروردینه پس میشه :
تولد خودم با نی نی ام و عیدی هر سالم یکی میشه دیگه
تازه سالای بعدشم میگه تولد بچه مهمتره واسه من فراموش میشه
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
من شوهرم برام یه نیم ست گرفت ولی دلم می خواست تو بیمارستان وقتی اومد پیشم بوسم کنه که اقای خجالتی نکرد چون مامانامونم بودن منم از ش دلگیر شدم اخه خیلی رمانتیکه ولی به یکی که میرسه..................................
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل این هفته شو لباس کودک و مادر در تهران و کرج برگزار میشه :

- لباسهای مارکدار کودک carters-gap- deiesny-baby clup-oshkosh-carmell -... از بدو تولد تا 12 سال
-جوراب - جوراب شلواری های ترکیه ای با طرح های خوشگل و جنس عالی
- کفش و پاپوش
- شال و کلاه
- پتو - حوله - پیش بند - جغجغه - و خرده ریز سیسمونی
- لباس برای مامانا + لباس زیر مامانا

این هفته کفش - شال و کلاه و لباسهای گرم رو حراج کردم پس میتونید خرید خوبی داشته باشید .

ادرس و زمان شو تهران :
ستارخان - خیابان شادمان = شادمهر - کوچه گل افشان - پلاک از ساعت 3.5 تا 6.5 روز 5 شنبه = 24 اذر ماه

ادرس و زمان شو کرج = بلوار حدادی(کرج نو ) - نبش گلها خیابان گلها - باشگاه ایلیا نوین از ساعت 11 صبح تا 1 بعد از ظهر و 4.5 تا 6.5 بعد از ظهر = 25 آذر ماه

فردا یکسری کارهای جدید میرسه که عکسشو میزارم تو تاپیکم میتونید نمونه کارها رو از سه شنبه تو تاپیک ببینید .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&postID=6597592#6597592

قیمتها عالیه چون ما خودمون وارد کننده هستیم و شما میتونید لباسهای مارکدار رو بدون واسطه بخرید . اگر سوالی داشتید با شماره 09390386090 تماس بگیرید .

با تشکر

.
حسه همراهی و دلگرمی همسرم تو اون شرایط برای من مهمتر ازکادو بوده و هست ولی خوب جفتشم گیرم نیومد (:
فدای سر پسرم (: البته اینو نگم چی بگم ؟
انشاا... بتونم به پسرم یاد بدم همه جوره و همیشه همسرشو دلگرم کنه و هواشو داشته باشه و ...
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
منم موقع زایمانم که 5 سال پیش بود به خاطر شرایط مالی شوهرم چیزی ازش کادو نگرفتم جز احساس قشنگ و نگرانی که برای من توی چشماش موج میزد,هیچ وقتم یادم نیومد که کادو نگرفتم
ولی این دفعه خودش میگه که میخوام جبران کنم.
منم حس همراهی و هم دلی و همه اونایی که گفتین برام خیلییییییییییییییییییییی مهمه هههههههههه

ولی اگر یه کادوی خوب نگیره خفش میکنم ... خودش میدونه ... پس بعید میدونم بخواد به دست من خفه بشه ...

این چیز ها اصلا مهم نیست شاید یکی دستش خالی باشه ولی بازبون ومحبت از همسرش تشکر بکنه آدم نباید از روی چشم وهم چشمی کاری بکنه به نظر من موضوع این تاپیک جالب نیست چون کسایی که به هر دلیلی از شوهرشون کادونگرفتند با دیدن این مطالب دلگیر میشند
این چیز ها اصلا مهم نیست شاید یکی دستش خالی باشه ولی بازبون ومحبت از همسرش تشکر بکنه آدم نباید از روی چشم وهم چشمی کاری بکنه به نظر من موضوع این تاپیک جالب نیست چون کسایی که به هر دلیلی از شوهرشون کادونگرفتند با دیدن این مطالب دلگیر میشند
2810