2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
میگم یه جوری مشکوک میزنیا
یعنی چی تو فکر میکنم تا حالا سه بار پست زدی
بعدش من تو چند تا پست دیدم که بچه ها نوشتن النگو پههههههههههههههههن یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا النگو النگو دیگه پهن و نازک چیه
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=145404&postID=6590780#6590780 ادامه ختم سوره فجر اسونه بیایین لطفا
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
چه تاپیک جالبی...........
یه خانومی تو بیمارستان میگفت شوشوش گفته اوردمت بیمارستانه خصوصی بت حااال دادم !!! دیگه کادو میخوای چیکار !
یار اوریش هم بد نیست عقل مردها به خیلی چیزا نمیرسه نمیدونن باید چه موقع چیکار کنن !چه اشکال داره یه کادو بخرن چی میشه مگه !
فرهنگ تشکر از خانوم ها بد نیست که !
من دوست دارم واسه اولین بچم مهریم رو دوبرابر کنه از حالا که هیچ خبری نیست بهش برناممو گفتم تا بدونه چون مهریم اونی نبود که دلم میخواست و شوشو هم تو رودربایسی خانوادش 250 تا رو تعیین کرد حالا قصد کردم تلافی کنم :)
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
عزیزم دوبرابر کردن مهریه که واسه دل خودمه و مشت محکمی بر دهان آمریکا !!!!!!!
اما مسلما اگه خدا خواست و به جرگه مامانا پیوستم خودم میرم یه چیز تاپ برمیدارم چون بنده خدا پولی واسش نمی مونه تا از این کارا بکنه :)
خلاصه اینکه 50درصد قضیه که کادوی زایمانه حله ، میمونه 50درصد بعدی که اونم دست خداست !
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
بیمارستان که هیچی.........چون از صبح که شوشو اومد همرامون چون بخش زنان ورود آقایون ممنوعه شوشو تو اتاقم که خصوصی بود قایم شد تا وقت ملاقات تا بیرونش نکنن......ههههههههه
من چون استراحتی بودم بعد زایمان با هم رفتیم و به سلیغه ی من یه انگشتر خیلی خوشگل برام گرفت............خیلی فانتری بود و دو روز بعدش لبش گرفت به شیر آب و شکست...........بردیم پس دادیم......چیز دیگه ای هم نپسندیدم.......بعد با پولش دو تا گوشی گرفتیم........یکی شوشو یکی من
اما الان بچم 7 ماهشه هنوز قراره برم یه چیزی بپسندم بریم بگیریم.......هنوز نرفتم.....
من که نه ماه از دست شوهرم کارم شده بود روز و شب گریه.چقدر اذیت شدم و گریه کردم فقط خدام میدونه.نه محبتی نه چیزی.برای کادو هم رفتیم طلاهامو عوض کردیم یه چیز جدید گرفتیم که مثلا شوهرم تو بیمارستان بهم بده جلوی مردم اخه یکی دو بار بهش گفتم برگشت گفت کادو مادو نمیخرم این کارا چیه منم برای اینکه کم نیارم جلوی خونوادش طلامو عوض کردم .از گل هم خبری نبود.بعد از زایمان نه خبری از بوسه داغ بود نه خبری از اغوش گرم همش حواسش به بچه بود تا هم میگفتم اخ میگفت حقته گفتم زایمان طبیعی کن!البته از اول اینجوری نبود ها خیلی مهربون بود ولی تو اون نه ماه و بعدش خیلی با بی مهری هاش اذیتم کرد.من حامله شده بودم و زایمان کرده بودم افسردگی رو اون گرفته بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2810