2777
2789
عنوان

دوست جونام میخاستم بدونم میشه پسرم رو یه سال دیر بفرستم مدرسه?

| مشاهده متن کامل بحث + 6380 بازدید | 46 پست
پیش دبستانی نمیتونی دیرتر بفرستی چون اون وقت موقع رفتن به دبستانشه قبولش نمیکنن اما اگه مدرسه یک سال دیتر ببری قبول میکنن
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
من پسرم نیمه دومی هست واز این موضوع راضیم،ولی دخترم تازه اخر این ماههمیشه سه سالش،از اول مهر هم مهد میزارمش ولی همش دلم برایش میسوزه که زود باید بره مدرسه نمیدونم چه کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من هم مرداد 88 والا من دلم می خواست میشد امسال بنویسم اول بچه رو ناز نازی نکن به ضررش تموم میشه من که نوشتم مدرسه حتی حاضر نبودم پیش رو بره مهد اگه خیلی نگرانشی بنویس پیش اما توی مهد بزار مگه قراره توی پیش چه کار کنن که سختشون باشه؟؟؟
سلام دوستان من خودم نیمه اولی هستم و وقتی رفتم مدرسه از همه کوچیکتر بودم تو کلاس.تازه ریزه میزه بودم و خجالتی و کلا کسی باورش نمیشد من مدرسه میرم ولی تونستم از پسش بر بیام و موفق بودم. با این حال همیشه دوست داشتم زودتر از این مدرسه میرفتم.
دوستان به جای اینکه بچه رو مدرسه نفرستین تو این مدت اونارو اماده کنین . اون زمان حتی من پیش دبستانی هم نبود برم ولی با یه دفتر و مداد دستم اماده شد حالا دستم تو بچگی شکسته بود و کلا کار باهاش برام سخت هم بود
منم پسرم خرداد 87 هست بردمش کلاس اول ثبت نام کنم اول گفتن تست میکنیم اگه از پس تست بر اومد میتونیم ثبت نامش کنیم وگرنه دوباره باید بره پیش که بعد از یه هفته زنگ زدن همه چی خوب بوده و واسه اول ثبت نامش کردن ولی کشورهای دیگه از 4 سالگی بچه ها وارد مدرسه میشن
دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
پانیذ منم به این مسئله فکر میکنم و بخاطر همین پسرمو گذاشتم مهد که اگر خواستم سال دیگه بزارم مدرسه بره پیش مدرسه... دخترم نیمه دومی بود و همیشه تو مدرسه خیلی عاقل و پخته تر از کلاس عمل میکرد
بچه های که زودتر برن مدرسه خیلی ااذیت میشن نییمه اولیا بزرگترن خیلی بهتره برامدرسه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام.شما چی کار کردی؟ منم پسرم ۲۵ شهریور هست میخوام یک سال دیرتر بفرستم 

سلام پسرِ منم شهریوریه 

منم مرددم امسال بفرستمش پیش دبستانی یا نه 

آخه خییلی بهم وابسته ست و فکرمیکنم یکسال بزرگتربشه مسلما عاقل تر میشه 

ولی میترسم ازلحاظ قانونی به مشکل بخورم و موقع ثبت نامش مدارس گیر بدن!!!!

استارتر عزیز توروخدا اگه خوندی بگو که پسرتو چیکار کردی!!!؟؟؟

2810