2777
2789
عنوان

دوست جونام میخاستم بدونم میشه پسرم رو یه سال دیر بفرستم مدرسه?

| مشاهده متن کامل بحث + 6380 بازدید | 46 پست
دختر دوست من اصلا پیش دبستانی نرفت و یکراست رفت مدرسه.
هیچ مشکلی هم پیدا نکرد. همیشه جزء بهترین های کلاسشونه.الان کلاس سومه.
توی بیشتر مدارس غیر دولتی الفبا رو از پیش دبستان شروع میکنن و البته این کارشون تخلف و خلاف قوانین آموزش و پرورشه.
اونوقت بچه که میره دبستان از تکراری بودن دروس،خسته و دلزده میشه.
البته ممکنه در مورد همه صدق نکنه.
به نظر منم بهتره با یک مشاور صحبت کنی.
راستی نمیدونم الان پیش دبستانی اجباریه یا نه،
اگه اجباری باشه حتما باید بره پیش دبستان و اینطوری کلا یک سال عقب میفته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Azizam manam vaqti pesaram hamsene pesare to bud daqiqan hamin j heo dashtam..ama yejuri ba delam kenar ounadamo dar kamal narezayari pesaeamo sabtenam kardam pish..ama chon tou delam razi nabudam hamash enerzhie manfimo montaqel mikardam b pesaram..inam delzade shode bud az mohito sharayet..bzuro geye miraft..ta in k raftim pishe moshaver..bahman mah bud..moshaver goft ahe injurie nare behtare!manam k khosh haaaal dg nazashtam bere..emsal k bordam aval sabte namesh konam goftan pish ejbarieo bayad karnameye payan pish dabestano biari!!:@ manam k nadashtam..dobare 2mah ferestadanesh do mah doreye payane pish dabestan bebine pesaram..fek kon..shahrivar mah har ruz 7 sob majbur budam pasham teflio bebaram madrese b khatere jobrane do se mah mundeye pish dabestanesh...aaay b khodam bado birah migoftam k chera nazashtam bere k nagu... Az aban mahe parsal pish dabestan ejbari shode.man k mehr sabte namesh karde budamkhabar nadashtam..nagu badan shodeo kasiam b ma nagofte bud.vagarna tahamol mikardam.akhe pish chizi nis k mese mahde kudake!bache keyfesho mikone ma alaki hers mikhorim.bayad madare kafi bashim!!
آریای مامان ۸سالشه؛گل دخترم آرینـــا دو سالَس👼👦 زندگیم خیلـــــی قشنگ و شیرینه.خداجونم ازت ممنونم.شُکــــر.🙏
مامی اریا جونم من میگم اصلا یه سال دیر تر بره کلاس اول یعنی اون سالی که باید بره اول تازه بره پیش دبستان
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
Chon pish dabestan ejbarie irad migiran..relax bash azizam.bezar bere..b hezaran bacheyi fek kon k hamashun miran..gol pesaee toam yeki mese ouna..mashalla hezar mashalla chizi kam nadare k az ham seno salash aghab biofte..sabte namesh kon bere..bebin k cheghad raht okht misheo adat mikone ounvaqt khodetam keyfmikoni..aghab k bmune didane hamseno salash k bazi chizaro bishtar baladan ham khodeto aziyat mikone ham gol pesaeeto.
آریای مامان ۸سالشه؛گل دخترم آرینـــا دو سالَس👼👦 زندگیم خیلـــــی قشنگ و شیرینه.خداجونم ازت ممنونم.شُکــــر.🙏
وا ............ ببخشید خیلی تعجب کردم عزیزم تو کشورای دیگه از 5 سالگی بچه رو میبرن مدرسه.. کلا هر چی زودتر بره بهتر هم هست. شما خیلی پشیمون میشی. گناه داره تو آیندش تاثیر میزاره. بازم میگم تازه ایران دیر هم میزارن مدرسه
وقتی سال ٩٤ نبریش مدرسه خوب مجبوووورن سال ٩٥ بنویسنش. نمیذارن بی سواد بمونه کهههه.
ولی دیگه باید قید پیش دبستانی رو بزنی چون سال ٩٤ که ببریش برا ثبت نام میگن باید بره اول ....
منم دخمل دومم تیر بدنیا میاد. خیلی دوست دارم یه سال دیرتر بفرستمش ولی دلیلم با شما یکم فرق میکنه. بچه تا اون موقع بچگیشو میکنه ولی من میخوام تو کلاس از بقیه بزرگتر باشه
خدایی سر دختر اولم خیلی تفاوت ها رو حس کردم. دخترم متولد اردیبهشت ٨٥ هست دوستش دو ماه و نیم ازش بزرگتر بود و تفاوتشون قشنگ حس میشد. همینطور تفاوت اون با یکی دیگه از دوستاشون که متولد ابان ٨٤ بود.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سولماز جان منم دقیقا فکر شما رو میکنم ..دوست دارم تو کلاس عقلش برسه وبزرگتر باشه
میترسم نتونه یاد بگیره وهم کلاسیهاش ازش بهتر باشن وهمین جور بمونه تا سالهای بعد خیلی نگرانم
الان که زبان و موسیقی میره دقیقا همین تفاوتها روو با بچه هایی که ازش کوچیکتر یا بزرگترن حس میکنم .برای همین هم خیلی میترسم
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
منم همین رو میگم بچهایی که نیمه دوم 78 هستن یک سال از پسر من بزرگتر میشن .خیلی نگرانم
پانیذ جان من شرایط شما رو درک می کنم و خودم هم امسال دخترم رو با اینکه باید کلاس اول بره دارم پیش دبستانی ثبت نام می کنم. هر کس بچه خودش رو بهتر میشناسه. دختر من فوق العاده باهوشه. یادگیری خوبی هم داره. از 3 سالگی هم مهد میره و کاملا اجتماعیه.(اینو میگم که بدونید مشکلی با یادگیریش نداریم خدا رو شکر) اما پارسال که تو مهدشون پیش میرفت فقط تونست یک ماه از سال رو بره و از آبان به دلیلی دیگه نرفت تا آخر فروردین. منم دیدم رفتنش فایده نداره و گذاشتمش کلاس زبان. امسال دلم می خواد حتما پیش رو بخونه بعد وارد دبستان بشه چون خیلی به نظرم لازمه و بادست پر وارد کلاس اول می شن. ضمن اینکه منم احساس می کنم دخترم هنوز کوچیکه از پس یه سری کاراش بر نمیاد. خیلی ساده و زودباوره. خیلی هم سر به هواست و مدام وسایلش رو گم می کنه یا جا میذاره. تو نوشتن هم خیلی کنده و یه خط رو 2 ساعت طولش میده. بعدم زود دستش خسته میشه و میذاره کنار! (حقم داره. دستاش خیلی کوچولوئه. وقتی مداد تو دستش میگیره دلم براش می سوزه) اینه که دوست دارم یه کم بزرگتر و مسئولیت پذیر تر بشه و بعد بره مدرسه. امسال هم بردمش تو دبستان ثبت نامش کردم (غیر انتفاعی) و اصلا هیچ مخالفتی نکردن و بدون اینکه من دلایلم رو بگم اونا موافقت کردن و گفتن چون بزرگتر میشه خیلی هم بهتره. آخه بچه های الان که با زمان خودمون قابل قیاس نیستن.اغلب تک فرزند و لوس و وابسته ان. شما هم نگران نباش. تو این یکسال حسابی باهاش کار کن و قدرتمند بفرسش پیش دبستانی.
ممنونم بنیتا جان .....من امسال پیش ثبت نامش کردم اگه دیدم واقعا از پس خودش بر نمیاد سال بعد نمیزارم بره اول چون دقیقا مثل دختر شماست
منم خیلی دلم واسه دستای کوچیکش میسوزه
2810