2777
2789
عنوان

حق دارم به همسرم لی محلی کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 47 پست

اوف حالا چهار تا دونه ظرف چیه که بخاطرش خودتونو اذیت میکنین،اگه ظرف شستن دوست ندارین خب بشین و نشور،قطعا کسی به زور بلندت نمیکنه برخلاف میلت،خونتونم اومدن نذار اونا بشورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مردارو اگه دورشونم بگردی هییییچ ایرادی هم نداشته باشی حتی اگه خانوادشون بدترین آدم باشنو خودشونم ...

دقیقا منم گفت من دارم با همه چیت میسازن بعد میگی اول خواهرام

همینو بهش گفتم دلمم نمی خواست نقطه ضعف نشون بدم ولی خیلی حرفش گرون بود برام

سعی کن دلتو گنده بگیری عزیزم تو زندگی انقد حرف و رفتار و سختی هست ک تو با این حساسیتت دوروزه نابودی .البته من خودمم بودم ناراحت میشدم 

هر کدوم جایگاه خودشون دارن ولی حتی اگر خانوادمم بیشتر بخوام دیکه به زبون نمیارم

خب شما فکر کن ایشون تصادفی به زبون اورده،من که خودم خانوادمو به دنیا ترجیح میدم،ولی به زبون شاید نیارم،از دهنش پرید،بیخیال شو عزیز خودتو ازار نده،ارزششو نداره،خودتو پیر میکنی

دقیقا منم گفت من دارم با همه چیت میسازن بعد میگی اول خواهرام

فقط میخوان حرص بدن.  حتی اگه اینطوریم هست نباید به زبون میاورد.  منم اینقد از این مشکلا داشتم که نگو الان اگه هر کارم بکنه دیگه برام مهم نیست بی خیالش شدم اینقد که این رفتارارو کرد برام تکراریو بی اهمیت شد میگم بدرک. یه نمونش خونه خودمون درمون صدا میداد چندین ماه با اینکه هر سری بچه با بازو بسته شدنش بیدار میشدو همشم بهش میگفتم درست نکرد بعد یبار که مادرش گفت درمون خرابه اونم یه شهر دیگه وسیله و همه چی جمع کرد در اونارو درست کرد. بهشم بعدش گفتم.  حتی میدونه من چقدر دیوونه ام اگه همونجا گیر میدادم حق نداری واسشون درست کنی واقعا نمیتونست کاری کنه میترسه جلوشون دعوا درست کنم ولی گفتم بدرک بزار بکنه.  حالا ما زنا اگه چیزی هم تو دلمون باشه بهشون میگیم اول تو بعد بقیه

خب شما فکر کن ایشون تصادفی به زبون اورده،من که خودم خانوادمو به دنیا ترجیح میدم،ولی به زبون شاید نیا ...

منم از دیشب فهمیدم که هیچ کس پدرمادر نمیشه با این حرفش باعث شد جایگاهی که  پیشم داشت دیکه نداشته باشه منم الویت اولم خانوادم باشن

منم از دیشب فهمیدم که هیچ کس پدرمادر نمیشه با این حرفش باعث شد جایگاهی که  پیشم داشت دیکه نداشت ...

همه چی ظاهره،عزیز هیچکی پدرومادر نمیشه ولی اینو هیچوقت پیش همسرت بروز نده،فک میکنی بعد مردن ما چقد طول میکشه همینا که ادعا میکنن عاشق ما هستن برن ازدواج کنن؟بزور تا چهل وایسن