2777
2789
عنوان

حق دارم به همسرم لی محلی کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 47 پست

عزیزم چراظرف نشوری اخه؟ خب صاحبخونه هم کلی زحمت کشیده،  من اگه همسرم بگه بیا بشین ناراحت میشم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهر رو طولانی نکن.وگرنه به سرد بودنت عادت میکنه.دیگه براش مهم نیست اگ قهر کنی.قهر تا جایی خوبه که اشتباهشو بپذیره ادانه دادنش زندگی رو بی روح میکنه

الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخاد🤗🤩
چرا دیگه آدم اول باید الویت زندگیش اول زنش باشه 

بعله باید باشه.اما این اولویت رو نمیشه به کسی تحمیل کرد.زبونن بیاد بگه تو اولویتم هستی اما قلبا خواهراش باشن چه فایده داره.کم کم و با زبون خوش باید بهش بفهمونی اول تو مهمی نه اونا

تا ابدم ک یادت باشه بلخره باید بیخیالش بشی چون بیشتر اصاب خودت درگیره بی محلی زیادم مرد و بدتر میکنه ...

همینو بهش گفتم دلمم نمی خواست نقطه ضعف نشون بدم ولی خیلی حرفش گرون بود برام

این مردارو اگه دورشونم بگردی هییییچ ایرادی هم نداشته باشی حتی اگه خانوادشون بدترین آدم باشنو خودشونم بدونن باز اونارو ترجیح میدن. حالا قبل ازدواج تو سرو کله هم میزننا ولی بعد ازدواج نمیدونم چه مرضیه که میفته به جونشون فقط میخوان به زناشون بگن اووووول خانواده خودم بعد تو. یکی نیست بگه بروگمشو بی لیاقت میمون

اولویت شوهر من مادر پدرش هستن.هیچوقت به زبون نگفته ها اما قشنگ از تو رفتارش میفهمم.هربارم بهش میگم اینجوریه میگه نه تو اشتباه میکنی.خب چکار میتونم بکنم.اگه هربار بخوام قهر کنم نتیجش این میشه که قهرام براش عادی میشه

من خونوادم دورن .خونواده شوهرم مخصوصاا خواهراش میان طفلک ها تا اخر ظرفها رو میشورن مخصوصااا بعضی وقتها تعداد مهمونام خیلی زیادن.منم برای جبران خونشون میرم کمکشون میکنم.بعضی وقتها نمیذارن.بچم کوچیکه میگن گناه داره بچتو تنها نذار.خواهرای همسرم انصافاا خوبن من دوستشون دارم...فقط خواهراااا رو😁😁😁

من خونوادم دورن .خونواده شوهرم مخصوصاا خواهراش میان طفلک ها تا اخر ظرفها رو میشورن مخصوصااا بعضی وقت ...

خواهرشوهرای منم خوبن نمیزارن بشورم ولی از حرف شوهرم خیلی قاطی هستم

اولویت شوهر من مادر پدرش هستن.هیچوقت به زبون نگفته ها اما قشنگ از تو رفتارش میفهمم.هربارم بهش میگم ا ...

حالا من تو رفتار شوهرم چیزی ندیدم که نشون بده الویت اونا باشن