2777
2789
عنوان

حق دارم به همسرم لی محلی کنم ؟

367 بازدید | 47 پست

دیشب مهمونی بودیم که من رفتم ظرفارو  شستم بعدش به شوهرم گفتم قبلا یادت طرف میشستم جایی می گفتی تو نرو بشور و جلو همه مبکقتی بیا بشین بازم دوست دارم بگی گفت باشه گفتم نه فقط تو فامیل ما خونه ابجیاتم که میریم بگو بعد گفت اونجا نه گفتم چرا گفت من قبل اینکه زن پرست باشم خواهر پرستم ۳ تا خواهر داره مادر هم نداره البته خواهراش ادمای خوببن و من بدی ندیدم ازشون ولی خیلی از حرفش ناراحت شدم تو همون مهمونی بهش بی محلی کردم خودش فهمید چی گفته حالا از دیشب هی منت کشی میکته چند بار معذرت خواهی کرده گفت من گفتنم قبل تو خواهر پرست بودم حالا زن پرست شدم ولی اینو نگفت ولی واقعا معذرت خواهیش ارزشی نداره حرفش از یادم نمیره

حالا که منت کشیده اشتی کن ولی بعدا تو خوشحالی اینقدر با بغض بگو تا به غلط کردن بیوفته وجدانش

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال بابا چه اهمیتی داره این حرفا

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

تا ابدم ک یادت باشه بلخره باید بیخیالش بشی چون بیشتر اصاب خودت درگیره بی محلی زیادم مرد و بدتر میکنه سر میشه .معذرت خواهیشو قبول کن ولی بگو حرفش هیچ وقت یادت نمیره و این حرفا ممکنه رابطه خوب منو خواهراتو خراب کنه .