2777
2789

خودم دخترم با اینکه شاگرد اوله و معدلش 19.5 به بالاست پارسال ازمونهای قلم چی نوشتم متاسفانه اصلا ازمونا رو خوب نمیداد ترازش پایین بود

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درحال حاضر نمیشه  بگید کدوم کتاب بهتره .چون نظام تازگی داره و چون دوسال از این نظام جدید میگذره ...

اخه میخاستم کتاب تهیه کنم نمیدونم چیکار کنم به قول دخترم با ماریا تا 1400 بخدا اونقد که من استرس دارم خودش راحته 

خودم دخترم با اینکه شاگرد اوله و معدلش 19.5 به بالاست پارسال ازمونهای قلم چی نوشتم متاسفانه اصلا ازم ...

من خودم رشته حسابدار میخونم  و معدلم ۱۹.۷۱هست 

تا حالا که هیچ کتاب کمک  اموزشی نتونستم پیدا کنم.حتی از استاد دانشگاه هم پرسیدم گفتن الان نمیشه بین کتاب های کمک اموزشی فرق گذاشت .

فعلا درستی دهم رو بخونه خوب از الان هنوز زوده دومش رو قوی کنه  کتابی تست خیلی سبز. خیلی خوبن

دهم تجربیه با اینکه ریاضیش عالی بود و خودم هم لیسانس ریاضی دارم اما گفت فقط تجربی شغل های بیمارستانی رو دوست داره

اخه میخاستم کتاب تهیه کنم نمیدونم چیکار کنم به قول دخترم با ماریا تا 1400 بخدا اونقد که من استرس دار ...

با این نظام جدید ما شدیم موش ازمایشگاهی   

البته هم خوبی داره هم بدی.

فعلا که پیش دانشگاهی برداشته شد و احتمالا کنکورم برداشته بشه شرط معدل بشه.ولی من خودم چون نمیدونستم چه کتابی بخرم .ترجیح دادم کتاب های درسیمو مطالعه کنم .راه دیگه ای نبود

رشته دخترتون چی هست؟؟؟

بزارش تو این چند هفته فصل اول زیست رو بخونه 

کتاباش رو گرفتم  خودم هم میخام پا به پاش بخونم کنکور تجربی شرکت کنم انگیزش زیاد میشه اما به زیست اصلا علاقه ندارم  

2810