2777
2789
عنوان

مامانهایی که دختر 4 تا 5 سال دارین

11 بازدید | 10 پست
برای مهمونیا بیشتر پیراهن و بلوز دامن تنشون میکنید یا بلوز وشلوار؟ در کل بیشتر ببلوز و شلوار میخرین یا پیراهن و دامن؟ دختر من نزدیک 4 سالشه فقط برای مهمونیهای رسمی مثل ولیمه حجاج-تولد-دعوتی-عید و ... پیراهن تنش میکنم بیرون معمولی که میریم یا خونه مامان خودم و مادرشوهرم بلوز شلوار تنش میکنم احساس میکنم راحت تره
منم مثل تو البته تابستون برای خیابون هم پیرهن میپوشید، خنک باشه برای پارک شلوار
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ منم پیرهن برای عروسی و تولد میخرم گاهی دامن سارافون
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بیشتر پیراهن میگیرم خیلی سعی میکنم دخترونه باشه فقط تو پارک شلوار تنش میکنم
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
البته من برای دخترم فقط شورت پادار میگیرم که با پیراهن راحت باشه تو تابستون زمستون هم که جوراب شلواری میپوشونم
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
الان که خوبه هنوز اما سردتر بشه سارافن میپوشونم برای مهد هم تونیک با شلوار برمودا