2777
2789

سلام

شبتون بخیر

عیدتون هم مبارک

خوب از عنوان تاپیک مشخصه و باتوجه به سابقه بنده از سال 91 و تاپیک قدیمی و اولیه زیر، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه. هر گوشی ساده دکمه ای، خاموش، صفحه شکسته و... دارید که به کارتون نمیاد، میتونید بفروشیدش.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی از حقیر بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره ای که در زیر ،در قسمت امضا قرار داده شده ارتباط برقرار کنند.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

از طریق پست ، خیلی راحت، هزینه پستشم با خودمه

ممنون میشم عکسشون رو برام تلگراام بفرستید به شماره ای که تو امضامه

یا اگر به هر دلیلی نمیخواین شمارتون باشه، میتونید به آی دیم irooni_men پیام بدین

دستتون درد نکنه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
مثلن سامسونگ e490 چقد میخری مشکلی هم نداره

E490 خالی هست؟

یا e490b هست؟

اگر b باشه به کارم میاد

قیمتم با خودتون

یک عدد سامسونگ j7 مونده رو دستم...دخترم زدش زمین.چهار ماه پیش یار ال سی دیشو عوض کردم 500 دادم..الان دوباره همونجور شده.چند میخرین?!

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
یک عدد سامسونگ j7 مونده رو دستم...دخترم زدش زمین.چهار ماه پیش یار ال سی دیشو عوض کردم 500 دادم..الان ...

سلام

بله سامسونگ ها بخاطر فن آوری ساخت نمایشگرهاشون، تاج و ال سی دی اونها باهم چسبیده هست و تقریبا 70 درصد قیمت گوشی رو دارند و وقتی میشکنه ، خیلی گرون تموم میشه

بکارم میاد اگر برد گوشی سالم باشه

قیمت هم با خودتونه

سلام بله سامسونگ ها بخاطر فن آوری ساخت نمایشگرهاشون، تاج و ال سی دی اونها باهم چسبیده هست و تقریبا ...

ماهم یه سامسونگ داریم لمسی نمیدونم چه مدلیه

فکر کنم مدارش سوخته چون هیجا نشد تعمیرش کنن

از اینا هم میخری

خدایا شکرت*
سلام بله سامسونگ ها بخاطر فن آوری ساخت نمایشگرهاشون، تاج و ال سی دی اونها باهم چسبیده هست و تقریبا ...

بیچاره هنو اذان میده هرروز.ولی تصوبر نداره

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

دوستانی که قصد فروش دارند یا هر تعداد گوشی، عکساشون رو ارسال کنند و یا ندل دقیق رو بگن

ممنونم