دوجوراب!چهارتا تا کلاه نوزادی !چهار دست لباس پنج تیکه سایز صفر نوزادی !یه دست سایز صفر مجلسی!یه دست سایز یک مجلسی !یک دست سایز یک معمولی!
چهاردست سایز سه !پارک بازی!شانه و برس!فین گیر!ست ناخنگیر قیچی !اویز پستونک!شیشه شیر سایز بزرگ و کوچیک !پستونک ! ست حمومی (از ای بزرگا که همه چی روشه ) ست قنداق فرنگی دشک پتو بالشت کوچیک! یک پتو نوزادی کوچیک !یک پتو نرم بزرگ !لوازم بهداشتی (لوسیون ،روغن ،پودر ،دستمال مرطوب)!لیف!کیسه آب گرم !قنداق سایز کوچیک و بزرگ !حوله!پاخشک کن!زیر انداز حموم !زیر انداز تعویض !کالسکه !کریر!روروئک !کیف بچه سایز بزرگ و کوچیک
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
مبارك باشه به سلامتی استفاده كنید تقریبا همه رو خریدین خب فك كنم تخت یا یه گهواره البته خیلی از بچه ها بغلی میشن و این تخت و كریر و كالسكه كلا بی استفاده می مونه