2777
2789

دوجوراب!چهارتا تا کلاه نوزادی !چهار دست لباس پنج تیکه سایز صفر نوزادی !یه دست سایز صفر مجلسی!یه دست سایز یک مجلسی !یک دست سایز یک معمولی!

چهاردست سایز سه !پارک بازی!شانه و برس!فین گیر!ست ناخنگیر ‌قیچی !اویز پستونک!شیشه شیر سایز بزرگ و کوچیک !پستونک ! ست حمومی (از ای بزرگا که همه چی روشه ) ست قنداق فرنگی دشک پتو بالشت کوچیک! یک پتو نوزادی کوچیک !یک پتو نرم بزرگ !لوازم بهداشتی (لوسیون ،روغن ،پودر ،دستمال مرطوب)!لیف!کیسه آب گرم !قنداق سایز کوچیک و بزرگ !حوله!پاخشک کن!زیر انداز حموم !زیر انداز تعویض !کالسکه !کریر!روروئک !کیف بچه سایز بزرگ و کوچیک 

کافیه گلم☺☺

دستتم درد نکنه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مامانتو بيامرزه گلم❤️

اضافي هم هست هيچي كم و كسر نداري 

والا دو ستام تو انگليس چند دست نوزادي خيلي كم ميگيرن بعد ك بدنيا اومد همش برحسب نياز ميرن خريد ميكنن 

شماهم بزار بياد انشالله باهم ميرين خريد ميكنين❤️❤️❤️❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.