2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281480 بازدید | 984 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتند تومور خیلی بزرگه اول شیمی درمانی کردند. روز 4 شنبه .همش بالا آورد و تهوع شدید.8 جلسه شیمی درمانی بعدش جراحی. نمی دونم چی کار کنم. مامان و بابام نمی دونن. خواهرم 3 تا بچه داره .کوچیکه دو سالو نیمه است. می دونین چند روز بعد از شیمی درمانی تهوعش کم میشه.
بچه ها دوست نزدیکم یه ساله درگیر سرطان لنفاوی بود که هم تو گردنش بود هم تو قفسه سینش بعد از عمل و کلی شیمی درمانیو و برق رفته یه اسکن انجام داده حالا اونا خوب شده ولللللللللللللی سه تا زده تو ریش روحیشو به کل باخته تو رو خدا خوب میشه درمان میشه خیلی براش ناراحتم خیللللللللللللللللی
هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...
سلام دوستان گلم جواب ام آرای وسی تی مادرم را نشون پزشک مادرم دادیم تومور اصلی کوچیک شده بود ولی تومورهای متاستاتیک ریه رشد داشتن دکترفعلا شیمی درمانی نداده نوبت داده برا چند ماه دیگه تا اونموقع بررسی کنن ونیاز باشه دوباره درمان روشروع کنه پریماه جان متاسفانه ریه بخاطر گردش خون اولین جا متاستاز میده نگران نباش پزشک اگه صلاح بدونه شیمی درمانی یا جراحی میکنن فقط دوستتون روحیشو از دست نده روحیه خیلی مهمه خود دکتر میگفت برای درمان سرطان باید کفش آهنی به پا کرد دوستان برای بیمارسرطانی دعا کنید دعا خیلی مهمه
سلام...اره...من دخترعموم که خیلی بچه هم هست دچار این بیماری شده
من فاطمه هستم و شیدا دوستمه که به خاطر نجاتم کاربریش داده من تا کمکم کنید خودم نجات بدم از بدبختی.واسم بی زحمت صلوات بفرستین آدم بشم
ختم دسته جمعی قرآن کریم تقدیم چهارده معصوم و شهیدان بزرگوار اسلام http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=892946&PageNumber=1 شما هم سهمی داشته باشید
انجام کار تـــــــــــایپ و پـــــاورپــــــــــوینت با قیمت اختـــــــــیــاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=973237&postID=38035772
نجوا جان امیدوارم خواهرت هرچه زودتر خوب ش معمولا بعداز سه وچهار روز اون تهوعهای شدید کم میشه برای کم کردن تهوع از زنجبیل استفاده کنید خیلی موثره آمپول کیتریل خارجی هم برا تهوعه یه کپسول خارجیه سه تایی که از روز شیمی درمانی میخورن با پزشکش صحبت کنید اگه صلاح دونست بخرید جلو تهوع میگیره حمایتش کنید ومراقب بچه هاش باشید وبه تغذیه ش برسید تا خیلی وزن کم نکنه آناناس بهش بدید ولیموشیرین
عزیزم دعا میکنم هر چه زودتر زن داداشت خوب بشه بعنی خدا باید معجزه کنه منم مادرم ٤سال درگیر سرطان تخمدان با متستاز پیشرفته بود ولی با روحیه خیلی خوب مونده بود تا زمانی که دیگه روحیه جواب نداد و بدنش ضعیف شد الان ده ماهه عمرشو داده به شما تو سن ٤٤سالگی ولی امیدوارم به حق پهلوی شکسته حضرت فاطمه فقط شفای عاجل بده نا امید نشید از خدا
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
سلام وااااااااااااای سرطان چقد زیاد شده ماهم اول ماه رمضون متوجه شدیم پدرم سرطان معده داره فردا دکتر درمانو براش شروع میکنه. دعا کنین براش. خدا خودت به داد سرطانی ها برس. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=895729&PageNumber=1