2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست
الهام جان بهار همه تصیه ها رو کرد منم تجربه خودمو میگم قدم اول بیوپسیه نه جراحی دکتر مادر من سید محسن رضوی توبیمارستان طوس و فیروزگر هستش مطبش هم ابتدای مطهریه من بهش ایمان دارم رسما ما همه کارای مامان رو توبیمارستان فیروزگر انجام دادیم عمل و کولونوسکوپی و .. هزینه ها رو خیلی معقول میگیرن امکاناتش زیاده ولی شلوغه و نیمه خصوصیه دیگه ولی در بهترین بودن پزشکاش شک ندارم نترس عزیزم دیر نمیشه بیوپسی هم بشه معمولا 15 روز طول میکشه تا جواب بیاد هیچ نترسین تو این مرحله معمولا درمان خیلی خوب جواب میده فقط پزشک رو خیلی دقت کنین چون استراتژی درمانی ای که انتخاب میکنه و نحوه برخوردش با بیمار یه جورائی مهمترین عامله
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست های خوبم سلام از وقتی نی نی سایت عوض شده نتونستم سر بزنم به اینجا . امروز دیگه اینقدر تو گوگل سرچ گرفتم تا پیداتون کردم چون اسم دقیق تاپیک رو یادم نبود بهاره جونم دلم همیشه پیشت بود و به یادت . مامان چطورن؟ راستشو بخوای هر چی به روز مادر نزدیکتر میشدیم حال من بدتر میشد . روز مادر انگار بعد از فوت مادرم سنگین ترین روز توی زندگیم بود . خیلی حالم بد بود ساعت ها کنارش نشستم و گریه کردم . پیش خودم میگفتم ناراحتش نکن روز مادر ولی نمیتونستم آخخخخخخخخخخخ خدایا همه مریض ها رو شفا بده انجل جان بهتری دوستم؟فقط از خدا میخوام به تو و امثال ما صبر بیشتری عنایت کنه برای راهنمایی به الهام هم که دوستان کمک کردن
به وبلاگ هام سر بزنید
امضاء : بهار!
بهار جون نگرانت بودم روز مادر همش یاد تو بودم .. مامان پایداره وضعیتش شکر خدا
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
بچه ها تورو خدا برا مادر من هم دعا کنید نوبت ام آرای وسی تی داره دعا کنید تومورهاش دوباره رشد نکرده باشه دوباره نیاز به شیمی درمانی و پرتو درمانی نداشته باشه آخه خیلی سخته خیلی سخت به حق مولودهای این ماه عزیز برا همه بیماران سرطانی وبقیه مریض ها و مادر من دعاکنید
سلام پدر من با علایمی مثل کم خونی و سرگیجه و کم کردن وزن و پری معده رفت دکتر که تشخیص غده تو معده دادن و نصف معده و یک م م از روده روبرداشتن دکترش گفته غده جای خوبی تو معدش بوده و به جاهای دیگه سرایت نکرده و ۴جلسه شیمی درمانی داره جای امیدواری هست؟ امکانش هست با اینکهوغده برداشته شده بازم به جاهای دیگه سرایت کنه؟ از علایم تا عمل یک ماه طول کشید لازم نیست که بگم ما چی کشیدیم خودتون بهتر میدونین پدرم ۵۵ سالشه و وزن ١١۵ کیلویش شده ٨٠
خدایا! داده ات نعمت است و نداده ات حکمت
سلام عزیزم
Lilypie Maternity tickers
خدا جونم به خاطر وجود همسر مهربونم که تمام زندگیمه و دخترم که امید نفس کشیدنمه شکرت
امروز 5ماه و16 روزه که زندگیم یه رنگ دیگه گرفته تو مواظب هادی و بارانم باش
خدایاخداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیاغیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟به کربلا یابه حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونواجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه دوستان عزیزم بروید کمی تربت امام حسین وپیداکنید وتوآب قاطی کنیدو 70بارسوره حمد بخوانیدوبه بیمار بخورانیدخداوند به حق حسینش انشاالله شفاخواهد داد یاحسن
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
سلام دوستان خوبم
ام آرآی وسی تی مادرم را انجام دادیم ومنتظر جوابش هستیم
افق جانم ان شااله بابا هرچه زوتر خوب شه دکترها یه آزمایش خون میدن تا بفهمن جای دیگری درگیره یانه واگه نیاز باشه سی تی مینویسه
مدتی از الهام بی خبریم