2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.مامان من دو سال \یش سطان روده رو ... عمل کرد از روده اش بریدن خوب بود تا مهر ماه حالا زده به \شت معده الان داره شیمی درمانی میکنه من خیلی میترسم................... نمیتونم تصور کنم .... فقط از خدا خواستم یا سلامتی رو بهش برگردونه یا اگه نمیخواد مامانم رو زجر نده :((( حالم بد شد اینا رو خوندم خدا همه مریضها رو شفا بده.
آراسته جون تسلیت میگم.

منم همین الان خبردار شدم که یکی دیگه از بستگان عزیزم رو امروز بر اثر همین بیماری کوفتی از دست دادم. :(( واقعا همونطور که قبلا اینجا نوشته بودم کسی نیست که به نوعی با این بیماری درگیر نباشه. من امسال خاله عزیزم رو هم از دست دادم. :((
Lilypie Kids Birthday tickers
من تسلیت میگم به آراسته و همه دوستان عزیز از دست داده...
واقعا سرطان بیماری بدیه وخدا نصیب نکنه..
منم شوهر خواهرم تو سن 39 سالگی دل درد میگرفت و همه دکترا فکر میکردن به خاطر زخم مری هست...خلاصه بعد چند ماه متوجه سرطان روده شدن و بعد جراحی شیمی درمانی کرد اما به کبد زد و از جراحی تا فوتش 6 ماه کلا طول کشید...دو تا پسر 6 و 7 ساله داشت...
همون روز فوتش قرار بود من ا همسرم نامزد کنیم که در واقع شوهر خواهرم دوست همسرم و واسطه ازدواج ما بود اما اون که حالش بد شد قرار ما هم به هم خورد و به جای نامزدی مراسم تشیع برگزار کردیم

هنوزم اونقدر دوستش دارمکه بااینکه 6 سال گذشته اما گریه ام میگیره وقتی به اون روزا فکر میکنم...
خیلی سخت بود هر چند شهر خواهرم روحیه اش خیلی بالا بوداما عمرش بیشتر از این نبود.....

روحشان شاد و غریق رحمت ایزدی
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
دایی منم به علت سرطان مثانه بیمارستان بستریه خیلییییییییییی حالش بده جوابش کردن گفتن ببرید خونه خواهش میکنم

براش دعا کنید حتی یه صلوات خیلی درد داره - از خدا میخوام نذاره از این بیشتر درد بکشه دیگه کافیه هرچی که به صلاحش

هست زودتر اتفاق بیافته یا شفا یا .... ( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) به امید شفای عاجل همه مریضا

مادرشوهرم....

روده بزرگ... عمل کرده قسمتی ازش رو برداشته... شکر خدا خیلی بهتره...

خدا برای کسی نیاره...

کوچلوهایی هم که با این بیماری درگیر هستن رو شفا بده انشاالله.
به تمام کسایی که عزیزاشونو از دست دادن تسلیت میگم.منم اردیبهشت 91 پدر شوهرم در اثر سرطان ریه فوت شد.6 ماه بود که فهمیده بودیم سرطان داره.دکتر گفت دیگه کار از شیمی درمانی و عمل گذشته.ولی در کل 20 روز افتاد و 1 هفته آخر حالش خیلی بد بود.همه اون روزا رو من و شوهرم پیشش بودیم.بدترین خاطره زندگیم همون روزا هست
هر چیزی به موقعش به سراغتان میاید،صبور باشید.