2777
2789
عنوان

کسی بوده که خانوادش درگیر بیماری سرطان باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 281481 بازدید | 984 پست
خدایا اگه مامانم منریض نمی شد.........................

اگه مامانم به شیمی درمانی جواب می داد.......................................................

خدایا به شیمی درمانی بعدی جواب بده ...خواهش می کنم .خواهش می کنم

خدایا همه مریض ها رو شفا بده

خدایا

خدایا
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آراسته جون چند وقت بود خیلی به یادت بودم وقت گیر آوردم اومدم اسمتو جستجو کردم متاسفانه دیدم نوشتی مامانت سرطان گرفتن خدا شاهده کلی برات اشک ریختم و دعا کردم و امروز دیدم که فوت شدن خدا صبر بهت بده عزیزم واقعا نمی دونم چجوری تسلیت بهت بگم فقط دائم از خدا برات صبر می طلبم ایشالا که زندگی روی خوبش رو بهت نشون بده و اینبار خبر شادیهاتو ببینم دلم خیلی گرفت اگه قابل دونستی تو تاپیک قبلیمون بیا و درد دل کن شاید یه خورده دلت سبکتر بشه هرچند که همه درگیر زندگی هستیم ولی باز این موقع ها آدم دلش به دوستاش خوشه
خدایا برای همه نعمتهایت شکر
بچه ها اولاً به همه کسانی که عزیزانشون از دست دادند تسلیت می گم و ازخداوند صبر در مقابل از دست دادن عزیزانشون وبرای همه بیماران هم شما و برای بیمارهای خودم هم شفا خواهر شوهر من هم چند ماهیه در گیر بیماری سرطان سینه شده مجرد هم هست روحیه هم نداره جسمش هم خیلی تحلیل رفته هشمتمین جلسه شیمی درمانی هم تموم شده و 15 روز دیگه پرتو درمانی داره غده 2 سانت بوده و به غدد لنفاوی هم نخورده ولی گفتند غده بد خیمه شما کسی داشتید با این وضعیت بعد هم یه سئوالی می خوام بدون غربالگری سینه هر ماه خودمون باید انجام بدیم یا اینکه جایی باید بریم بعد وقتی خودمون انجام می دیم اینقدر غدد ریز تو سینه هست که نمی تونیم تشخیص بدیم و حسابی می ترسم که نکنه اینا همون غده های سرطانی باشند لطفا راهنمایی کنید
عزیزم هر مریضی که شیمی درمانی میکنه یعنی که غده بد خیم از بنش خازج شده
اینکه بافت از بدن خارج بشه و شیمی درمانی بشه نشونه سرطانی و بد خیم بودنه ولی یه سری از مردم فکر میکنن بدخیمی یعنی سرطان و اونی که خوش خیمه و شیمی درمانی میکنه یعنی سرطان نداره........
برای خودتونم باید هر ماه خودتون معاینه کنید و هر 1 سال هم چک بشید توسط متخصص
Lilypie Maternity tickers
خدا رحمت کنه همگی عزیزان از دست رفته رااا

کسلر جان من هم خیلی از سرطان سینه میترسم...

هدیه جان این جملتون یعنی چی یکمی ترسیدم(ولی یه سری از مردم فکر میکنن بدخیمی یعنی سرطان و اونی که خوش خیمه و شیمی درمانی میکنه یعنی سرطان نداره........؟؟) کسی که غده خوش خیم داره دیگه سرطان نداره و شیمی درمانی نمیکنهه دوستمم

من هم غده خوش خیم دارم فیبروآدنوم داخل سینه دارم ولی اصلا سرطانی نیست ...
اره عزیزم من خودم هم فیبرو داشتم
نهههههههههههه منظورم به اینه که مامان من که تو بیمارستان بود و شیمی درمانی میشد یه سری بودن که شیمی درمانی هم میشدن ولی میگفتن دکتر به ما گفته خوش خیمه!!!!!!منظورم این بود که کسی که شیمی درمانی میشه یعنی غده بد خیم بوده دیگه
ماله شما رو منظورم نبود
اخه دوستمون اون بالا نوشته که خواهر شوهرشون شیمی درمانی میشه و دکترا گفتن بد خیمم هست منظورم ایشون بودن
Lilypie Maternity tickers
مرسی هدیه جونم اومدیییییییییییی

بوسسسس عزیزمممممممممممممممممممم

وای جیگرتو سکته ناقص زدممممممممممممم,منم 5 ساله فیبروآدنوم دارم ولی 100 تا دکتر رفتم میگن بورو پی کارت هیچی نیست باز من میترسمممم و ه
مش کارم شده سرچ تو نت