2777
2789
بچه ها کسی بوده دوقلو داشته باشه ولی یکیشون رشد نکنه و جذب اون یکی بشه
اخه من دو قلو داشتم تو هفته 12 بهم گفتن یکیش رشد کامل کرده ولی اون یکی تو هفته 9 مونده ضربان نداره خون هم نداره و خودش جذب میشه
حالا ناراحتم خیلی حس بدی بود وقتی اون یکیو مثل یه تیکه گوشت بی تحرک دیدم ولی این یکی حسابی واسه خودش فوتبال بازی میکرد
حال میخوام ببینم مثل منم کسی بوده؟
بارانم 13خرداد شکفت و شد دلیل بودنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .منم اینطور بودم.به جنین مرده ما جنین کاغذی میگن و خود به خود جذب میشه ولی گاهی به خاطر اثر تحریکیش روی رحم میتونه دردهایی شبیه درد قاعدگی برات ایجاد کنه و خدای ناکرده برات خطر سقط رو داشته باشه.چون رحم می خواد جنین مرده رو دفع کنه و قاعدتا دچار اسپاسم میشه که به احتمال ضعیف برای جنین زنده خطرات با لقوه داره.من جنینم رو در 8 هفتگی از دست دادم و تا اخر بارداری قرصهای شل کننده رحم مصرف کردم و به لطف خدا یه دختر سالم 3 ساله دارم.توکل کن به خدا.