2777
2789
عنوان

تولد

215 بازدید | 11 پست

سلام.من یه دختر  ۱۶ ساله هستم ک میخام تولد امسالمو توی پارک بگیرم..به نظرتون چه وسایلی بخرم واسه تولد با توجه به اینکه توی فضای باز قراره جشن بگیرم؟و اینکه با مهمونام کلا ۱۷ نفریم چند کیلو کیک کافیه؟نمیخام کم بیاد..با تشکر🌷  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلی خوراکی موراکی ببر غذا بگیرین کیکم بری کیک سفارش بدی تعداد مهموناتو بگو خودشون میدونن چیکار کنن تولدتم موبالک  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
عزیزم به نظرم تولدش رو اگه تهران هستین داخل سالن تولد فان تایم ارگ تجریش بگیرین واقعا عالیه

چقدر میشه هزینش کجا هست میشه جشن قاطی هم گرفت

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
چقدر میشه هزینش کجا هست میشه جشن قاطی هم گرفت

مرکز خرید ارگ تجریش طبقه اخرش فان تایم سالن تولد داره که برای تولد بچه هاست هزینش هم برای رزرو سالن فکر کنم ۴۰۰ ۵۰۰ هزار تومانه

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍

برای سن شما تولد داخل پارک کمی بچه گانه است ، برید کافی شاپ

پسر من هشت سالشه با دوستاش میبرمشون پارک حدود هفت هشت تا بچه و هفت هشت تا مادر سه کیلو.کیک استفاده میشه و هزینه استفادت از چند تا دستگاه و نوشیدنی و بستنی و شام حدود یک و نیم میلیون 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
برای سن شما تولد داخل پارک کمی بچه گانه است ، برید کافی شاپ پسر من هشت سالشه با دوستاش میبرمشون پار ...

یه کافی شاپ رو کامل رزرو کردم واسه دوستام..این تولدی ک میخام توی پارک بگیرم رو واسه فامیلام میخام بگیرم چون همیشه با دوستامم ناراحت شدن و اینا...اینکه پارک بریم پیشنهاد خودشون بود..مرسی از توجهت❤💋

یه کافی شاپ رو کامل رزرو کردم واسه دوستام..این تولدی ک میخام توی پارک بگیرم رو واسه فامیلام می ...

مبارک باشه تولدت 

به آرزوهات برسی عزیزم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید