2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست
نی نی یار عزیز..من قبلا هم پیغام گذاشتم اینجا.لطفا رسیدگی کنید. میخوام نام کاربریم عوض شه. به جای مامان ویدا بزارید ویدا .ممنون
❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام نی نی یار عزیز سال نوتون مبارک من نمیتونم برم تو کلوپها وقتی کلوپ رو اجرا میکنم میره توی یه سایت خارجی ویا ارور میده مرسی
آرام باش،توکل کن،تفکرکن،سپس آستینها را بالابزن،آنگاه دستان خداراخواهی دیدکه پیش ازتو دست بکار شده اند.
سلام آقای زاهد با تشکر از زحمات شما مم برای عضویت و گرفتن تایید کاربری شماره همراه اول ۹۱۵ رو میدادم قبول نمیکرد سه تا شماره همراه اول رو با پیش شماره۹۱۵ دادم نشد آخرش شماره ایرانسل دوستم رو دادم تا تونستم عضو سایت بشم خواستم در جریان این مشکل قرار بگیرید
مامانا لطفا برای سلامتی نی نی هامون و برآورده شدن حاجاتمون صلوات***اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجل فرجهم***
بسمه تعالی باسلام. من دیشب تازه فرم ثبت نام را پر کردم که در قسمتی که باید شماره موبایل را وارد میکردیم تا برای ما کدی میامد، هرجه شماره موبایل را وارد میکردم دی برای من ارسال نشد. بعد از همین قسمت من تقاضای راهنمایی کردم. که برای من ایمیل امد که کاربری من تایید شده است. و من امروز تونستم وارد سایت نی نی سایت بشم و حتی تبادل نظر هم داشته باشم. اما وقتی میخوام وارد کلوب ها بشم و نظر بزارم از من میخواد دوباره وارد سایت بشم و وقتی من کاربری و رمز عبور را میزنم میگوید اشتباه است. محبت کنید و مرا راهنمایی بفرمایید. باتشکر
آشوبم، آرامشم توییییییییییی
منم مشکل "فران" جان را که همین بالا زدند دارم. نی نی یار 5، جان پس کجایی درضمن بنظرم کار با سایتتون یه کم سخته. یا شایدم مشکل اینه که من تازه واردم؟!! اینکه برای کلوب ها باید دوباره کاربری رو وارد کرد بنظرم خوب نیست ببخشیدا.
آشوبم، آرامشم توییییییییییی
نمیدونم واسه چندمین بار دارم اینجا از مشکلم میگم که تا الان هم نه تنها حل نشده بلکه روز به زور بیشتر میشه قبلا امضام رو نمیتونستم تعییر بدم و امضام تو کلوپ ها همون قبلی بود جدیدا هم لایک نمیتونم بکنم ...نی نی یار جان واقعا اگه مشکل من رو میخونید چرا حل نمیکنید حداقل بنویسید قابل حل نیست ...........
  انسانهای موفق هیچگاه شکست نمیخورند: یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.
سلام منم مشکل ثنا رو دارم امضامو تغییر دادم اما تو کلوپ تغییر نکرده واینکه تو کلوپ پستای فقط صفحه اول و آخر رو میتونم بخونم بقیه صفحات رو نمیتونم باز کنم ممنون میشم رسیدگی کنین

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

2810