2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من نمی تونم امضای کلوپامو تغییر بدم و عکس کاربریم نمیاد اصلا تو کلوپا و برای کلوپا بازم باید جدا وارد سایت بشم ممنون میشم اگه قابل درست شدنه درست بشه و اگه نه لطفا بهم اطلاع بدین
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
این درست نیست که من این همه میام اینجا مشکلم رو بازگو میکنم ولی میبینم که هنوز که هنوزه بهش رسیدگی نشده!!!!!!!!! من به کلوب هام دسترسی ندارم میگه ثبت نامتون تائید نشده،بعد میگه ایمیل با نام کاربری تطابق نداره!حتی مجبور شدم و یه حساب کاربری دیگه باز کردم،بازم نشد! خسته شدم بس که اومدم اینجا خواهش کردم مشکلم رو حل کنید و اتفاقی نیوفتاد. ایمیلم: nahidsunshine@rocketmail.com
کسی چه میداند شاید یاسین همان یا حسین باشد اما بی سر!
نی نی یار جون میشه نام کاربریمو به♥♥قَـلـبِ یَـخـی♥♥تغییر بدین ممنون 
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد یه شب از همه چی به خدا گِله کرد یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...
سلام نی نی یار یه سوال ازتون داشتم. دوست من میخواد عضو بشه گویا ثبت نام هم کرده با ایمیلش هم تایید رو انجام داده.ولی شماره تلفن همراهش رو هنوز نزده.میگه پیغامی برام نیورد ک وارد کن.وقتی نام کاربری و کلمه عبورش رو میزنه هم سایت مینویسه تایید نشده است و نمیتونه وارد بشه. چی کار باید کنه؟کجا شماره همراهشو وارد کنه؟ میشه کمک کنید یا یک لینک بذارید؟ ممنون میشم
سلام .من قبلا با گوشی کانکت میشدم میتونستم کلیپ بذارم.ولی از وقتی که بخش موبایل رو راه اندازی کردین کلیپ رو که میذارم نی نی سایتم میاد رو پستم و بعد از بازیابی روش کلیک میکنم نی نی سایتم باز میشه.چرا؟ و یه مورد دیگه چند روزه که وقتی وارد مباحث مورد علاقه ام میخوام بشم دوباره ازم یوزر پس میخواد.خواهشا به این مورد هم رسیدگی کنید.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

سلام،خسته نباشید..ببخشید من تازه عضو شدم ایمیلمم تایید شده اما وقتی میرم تو قسمت کلوپ ها دوباره ازم یوزر و پس میخواد بهدشم که میدم میگه غلطه...فقط کلوپارو میبینم اما نمیتونم پست بزارم...چرا این جوریه؟ میشه راهنماییم کنید لطفا.
2810