2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243891 بازدید | 12531 پست
تاپیک دورهمی اسمش روشه هیچ انگیزه ای نداره جز دور هم بودن جالبه که انقد واسه این دونفر(شایدم یک نفر) دغدغه شده شما خیلی مسلمونی سعی کن تفتیش عقاید و فضولی نکنی گناهه!به امضای کاربذا چکار داری؟ خدا فقط مال توعه؟ خدا از داستن بنده فضولی چون تو که دل ادمارو میشکونی و تهمت میزنی شرم داره
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
دوستان صفت اینها فقط فضولی و جاسوسیه کار دیگه ای بلد نیستن انگار همه چی درسته فقط مونده این سایتو درست کنن شماها بهتره خودتونو درست کنید و ادب داشته باشین
  با احمق ها بحث نمیکنم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ذهن بیمار و روح فاسدتون متاسفم قالیشویی و سحر11. سحر11 تویی که میگی نی نی سایت شده لونه ی فساد تو تو این لونه ی فساد چکار میکنی؟ بوی تعفن از اطراف خودت میاد نه از تو نی نی سایت و مسئولین و کاربراش قالیشویی کاربری مثل شما که تعداد کامنتاش به 60 تا هم نرسیده مشخصه با چه هدفی عضو شده. هدف کمک به خانمای اینجا نیست هدف فقط برهم زدن آرامش و تهدید کردنه. اون 60 تا کامنتت 50 تاش مال تاپیک خودت بود که توش به ماها دری وری میگفتی. پس اینجا هم حق اظهار نظر و تعیین تکلیف برای نی نی یار نداری. تویی که باید پرت شی بیرون چون جفتتون جنبه ی استفاده از اینترنت هم ندارین
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
قالیشویی پست ها : 81عضویت:1393/10/9 1393/11/24 - 10:21 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] sahar11 واقعا حالم به هم میخوره از امثال موژان و لواشک و yasوتوت فرنگی وچندتا آشغال دیگه که سایتو به لجن کشیدن واقعا امیدوارم اقای زاهد اینطور اشخاصو از سایت بیرون کنه تا بقیه باخیال راحت ودرکمال اسایش وارد این سایت خوب بشن __________________ شما اول برو درست صبحت کردن رو یاد بگیر بعد بیا دیگران رو ارشاد کن کجای اسلام به شما اجازه داده؟ با زبان بد سخن بگید؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور امر به معروف میکنید به قول علامه حسن زاده وقتی جلوی اینه هستی ایا اینه عیب شما رو داد میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امر به معروف مراتبی داره کسی که بلدنیست بهتر دخالت نکنه...
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
من خودم به شخصه با خیلی از تاپیک ها وخیلی مسائل هم عقیده نیستم اما اگ بخوام به کسی هم تذکر بدم خصوصی بهش میگم نه جار مینزم نه ابروی کسی رو میبرم خدا به اون بزرگی اش ستار العیوبه من چطور حق دارم عیب کسی رو داد بزنم؟؟؟ من چطور میتونم چیزی که مورد فکر من نیست. رو بکوبم. به اسم اسلام ایا اهل بیت در مواجهه با کسی که هم عقیده اش نبوده اینطور عمل میکردند در ضمن امر به معروف باید جای باشه که اثر داشته باشه و صد البته زبان نیکو رو یاد بگیر بعد بیا ارشاد بقیه شما اگر خوب سخن بگی دیگران حتی مخالف فک شما باشند بهتون احترام میزارن..
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
واقعا متاسفم واست قالی شور مطمئنم که با اون سحر۱۱ یکی هستی یعنی اینقدر بیکاری که میشینی تاپیکای مارو میخونی؟همون دینی که ازش دم میزنی بهت نگفته تجسس تو کار دیگران خوب نیست؟ نی نی یار محترم الان چندین صفحه است که تعداد زیادی از کاربرا از این دو کاربر شکایت دارند ایا لازم نیست رسیدگی بشه؟واقعا اهمیتی نداره؟خودتون به سحر۱۱ گفتین دفعه دیگه اگه پست اینجا کپی کنی جور دیگه بر خورد میکنم.ایشون حتی حرف شما هم واسش اهمیت نداره.من از شما خواهش میکنم به این مسئله رسیدگی کنید لطفا یا حداقل مشکل کلوبهارو حل کنید تا ما بدون مزاحم بتونیم باهم باشیم. پیشاپیش ممنون از رسیدگی هاتون
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
امام حسین وقتی شمر روی سینه اش بود. بهش گفت تو از کشتن من بپرهیز من مبیخشمت با اون هم کاری که کرده بود.. اگر ما جای اهل بیت بودیم چطور عمل میکریدم همچین میکوبیم همدیگه رو انگار دیگری بابامون رو کشته به خدا زشته یاد روایتی افتادم عالمی شش ماه از سال کربلا بود شش ماه شهر خودش وقتی کربلا بود هر روز از صبح تا ظهر حرم بود بعد از ناهارش همین طور تا موقع نماز هر وقت هم حرم میرفت زیاد گریه میکرد یه بار پرسیدند اقا چرا اینقد گریه میکنی چه حاجتی داری که شش ماه از سال میایی اینجا گفت امام حسین بخشنده اس میترسم روز قیامت از شمر هم بگذره التماس میکنم مبادا اقا شمر رو ببخشه امام معصوم نه از اون هم بالاتر خدا بخشنده است خدا عیب ما رو پوشنده .. خدا صبوره در برابر ادم ها چون خودش اون ها رو افریده دوستشون داره اکر هم در برابر بدی ها ما صبر میکنه به ما داره فرصت میده وقتی خدا به مااین فرصت روداده من بند چه حقی دارم کسی رو بکوبم باشه به فرض مثال من بد عمل کردم شما به من تذکر بده خصوصی این یعنی شما حقت رو ادا کردی حتی اگر من عمل نکردم بیش از این جایز نیست. چون با زور کسی رو نمیشه دین دار کرد. یا عقیده اش رو برعکس کرد اتفاق اثر بدتری میزاره. مبادا به اسم اسلام عملی انجام بدیم. صربه بیشتری به اسلام بزنیم چون مسئولیم.