2777
2789
عنوان

دختر عمه عزیزم پر کشید ورفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 14727 بازدید | 90 پست
خیلی غصه خوردم.شبیه به این هم برای یکی از اقوام ما پیش اومد.نامزد دخترولش کرد و دختر خیلی زود پر کشید پاک و معصوم بود.وقتی خودمم بیمارستان بودم و عمل کرده بودم از بی توجهی شوهرم خیلی غصه خوردم .مردها انگار به مریضی زن بی طاقتند.
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
واقعا متاسف شدم مارال جان نتونستم شیر زن باشم و اشک نریزم واقعا چاره ای جز اشک ریختن هست ؟و اما روزی میاد که حق و حقوق زن و مرد با هم برابر میشه اگه خودمون بخوایم اگه از پشت این نقاب ها بیرون بیایم اگه توانییهامونو نشون بدیم اگه بگیم که میتونیم و بیشتر میتونیم چرا کتک میخورده و هیچی نمیگفته؟ چه طور بعضی ها میخواین جواب خدا و وجدانمونو تو اون دنیا بدیم .الهی بمیرم واسه پسر معصوم و پاکش که دنبال مادرش میگشته سخته سخته سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 2 بهمن سالگرد دختر عمه عزیزمه.
یک سال گذشت ولی هنوز داغت تو دلمون کهنه نشده.
یک سال که هر روزش با یاد و خاطره تو گذشت.
یک سالی که کار پدرت هر روز شده عین زنا گریه کردن و مادرت که دیگه اشکی براش نمونده.
کجائی ببینی که پدر و مادرتو حتی از دیدن تنها یادگار تو ، پسر نازنینت ، محروم کردن!
کجائی ببینی که اون نامرد الان با همسر جدیدش تو اون خونه و وسایلی که متعلق به تو بود دارن لجن وار زندگی میکنن!
کجائی ببینی؟
روحت قرین رحمت الهی و بهشت برین جایگاه ابدیت !
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
مارال جون من داشتم از اول تاپیک رو می خوندم حواسم به تاریخش نبود

خیلی ناراحت شدم الهی بمیرم که اینقدر مظلوم رفت واقعا بهت تسلیت می گم انشا الله خدا به پدر و مادرش و همچنین به شما صبر بده ناراحت نباش دختر عمت از اون دنیا مراقب بچه اش هست حالا دیگه بهتر می تونه ببینتش خدا از سر تقصیرات همسرش نگذره
می شه برای مادر شدنم صلوات بفرستین 
مارال جون
خدابیامرزدش
چهلمش نشده هنوز درسته؟

دختر عموی منم دو روز بعد از دخترعمه شما فوت کرد

تا آخرین لحظه قبل از حرکتش پیشش بودم

مامانش چقدر التماس کرد پشت فرمون نشینه

ولی نشست و ده دقیقه بعد چپ کرد

19 سالش بود

................
ایکاش مرگ هم مثل تولد یه اتفاق ساده و قشنگ تو زندگی بود
وااااااااااااااااااااااااااای
حالم خرابه
درکت میکنم مارالم
معجزه خدا ... عشقهای زندگیم
مارال جون ، من با خوندن این ۵ صفحه کلی متاثر شدم و گریه ام گرفت . عمه جونم با ۲ تا پسر کوچیک ۶ ماه پیش فوت کرد در اثر سرطان. خدا هیچ بچه ای رو بی مادر نکنه .
کاش اون بچه پیش مادر بزرگ و پدر بزرگش بزرگ میشد تا پیش اون لجنا
طلای عزیز از ابراز همدردیت ممنون.
من میفهمم پسر عمه های کوچولوت چه داغی رو دلشون مونده ، چون خودم از نزدیک بی تابیهای بچه بی مادر رو دیدم.
با اینکه 1 سال از پر کشیدنش میگذره ولی داغش هنوز تو دلمون مثل روز اول تازه مونده.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری