2777
2789
عنوان

سه روزه که قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 48 پست
بله متفاوته شرایط  موقعیتی بوده من با همسرم و دوستای خانوادگیمون ساعتها دور هم بودیم  مو ...

من نگفتم منو ببره شما چرا متوجه نمیشی.خودش گف پاشو بپوش تو رو هم ببرم یجا واسه خودت وایسا ینی چی این حرف ینی اینکه بچمو تا اونجا مث ندیمه ها بردار بیار بعد برو پی خودت باز کارم تموم شد بیا خو همینو خودش میرف میومد منم خونه. میموندم .اینا به کنار رفتار ها و حرفای بعدش ازردم کرده.

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم منو ببره شما چرا متوجه نمیشی.خودش گف پاشو بپوش تو رو هم ببرم یجا واسه خودت وایسا ینی چی این ...

واقعا لجبازیا! 

ندیمه چیه!؟! خب گفته تو هم بری حرم حال و هوات عوض بشه تو میتونستی بری بعدشم برید با هم یه بستنی چیزی بخورید با خوشی برگردید 

یعنی چی این حرفای بچگانه!!!!! 

احتمالا انقدر بچه من بچه تو کردی که اونجوری عصبانی شده و حرفای بدی زده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عکس مرد بدون پیراهنو ببینم که همه چیش بیرونه

خدای من🙄🙄🙄🙄🙄

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عزیزم چند سالته و بچت چند وقتشه؟قبل بچه هم اینجوری بودین؟

22 سالمه.بچمم یک سالو نیمه.قبل بچه اینجوری نبود اصلا خیلی اروم بود همیشه میگف بریم بیرون مثلا زن داداشم میگف هماهنگ کن ماهم بیایم میگف نه خودمون بریم راحت تریم اصلا اهل دوست و اینا نبود یک ساله اینجوریه.قبلا قهر میکردیم دوساعت بعدش باهم خوب میشدیم.دوستش ادم عوضیه زن داره با همه هم تیک میزنه دوس ندارم بااونجور ادم ارتباط دهشته باشه واسش تو تل فیلم پ و ر ن میریخت اصلا خیلی ادم بیشعوریه

فک میکنم باهاش همراه میشدی بهتر بود.اینجوری رابطتون حفظ میشد و البته سعی کن جوابتو در جای خوبی بگی که اثر کنه.اینجوری که تو باهاش برخورد میکنی اون فک میکنه که دوس داری حکمرانی کنی برا همین اذیت میشه.قدیمیا میگن با پنبه سر ببر

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

از روز عید دارم بد میارم دیروز کم مونده برق گرفته شم جارو برقی اتصال داشت.از رو صندلی افتادم پام کبود شد.همش ظرف از دستم نیفته میشکنه تموم دستان زخم شدن.

فک میکنم باهاش همراه میشدی بهتر بود.اینجوری رابطتون حفظ میشد و البته سعی کن جوابتو در جای خوبی بگی ک ...

والا خوب رفتار میکنم همه جور خدمتی بهشون دادم خب اونم نباید بدونه زنم دلم میشکنه شام میخوری بدون هیچی گفتن میری صب میری بدون خدافظی .حتی یه سلام نگفته خب بعد با کدوم انرژی مثلا براش بلند شم چای بذارم اما با تمام اینا کم نذاشتم واسش

22 سالمه.بچمم یک سالو نیمه.قبل بچه اینجوری نبود اصلا خیلی اروم بود همیشه میگف بریم بیرون مثلا زن داد ...

عزیزم منم بعد زایمانم اینجوری شده بودم  و لجبازی میکردم و همشم فکر میکردم تقصیر شوهرمه.تا اینکه فهمیدم از علایم افسردگیه.مواظب خودت باش و حتما برو پیش مشاور احتمال داره بدتر بشه

خدایا فقط صبر  
2810