2777
2789
عنوان

سه روزه که قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 48 پست
انصافا حرفت بی ربطه!  خودت شوهرتو میبری پیش دوستت🙄خب آدم با دوستاش شوخیایی داره که حال نمیکنه ...

من نگفتم ببینه منو من اصلا کار ندارم حتی اون دفعه عکس دوستش بازنشو تو تل گف بیا ببین من گفتم نمیخوام .کلا ادم بی منطقیه اخر سرم گف تو برام مهم نبودی که فقط خواسم بچمو بیاری .

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
انصافا حرفت بی ربطه!  خودت شوهرتو میبری پیش دوستت🙄خب آدم با دوستاش شوخیایی داره که حال نمیکنه ...

‍‍‍!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب حالا یه بار که با خانومش می ره شوخی نکنه. عجب حرفی زدیا.. معلومه که من و همسرم با دوستامون رابطه خانوادگی داریم . شما شوهرتو نمی بری پیش دوستت یعنی دوستتو ببینی به شوهرت می گی یه گوشه وایسا خودت می ری جلو سلام و علیک می کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این خیلی بی ادبانه است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم ببینه منو من اصلا کار ندارم حتی اون دفعه عکس دوستش بازنشو تو تل گف بیا ببین من گفتم نمیخوام ...

ببین ناراحت نشوها ولی من حق رو به همسرت میدم بهونه ات زیادی الکی بوده 

میتونستی بری خوش بگذرونی کیف کنی یه قهر سه روزه تدارک دیدی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

حالا اون شب عید وقت میذاشت واسه من مگه چی میشد مگه من اصلا خواستم بریم بیرون من تو خونه قبلش خوش بودم با بچم بازی میکردم میخندید یهو سر سفره گف خب من که گفتم نمیام چرا تکرار کرد دنبال دعوا بود دیگه

‍‍‍!!!!!!!!!!!!!!!!!! خب حالا یه بار که با خانومش می ره شوخی نکنه. عجب حرفی زدیا.. معلومه که من و هم ...

نه عزیزم سلام علیک رو نمیگم یه گوشه وایسا 

ولی اگه با دوستم قرار بذارم پسرمو ببینه شوهرمو مث سرجهازی نمیبرم بنشونم وسطمون😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من نگفتم ببینه منو من اصلا کار ندارم حتی اون دفعه عکس دوستش بازنشو تو تل گف بیا ببین من گفتم نمیخوام ...

میخواسته لجتو ذربیاره ،حیفه زندگی و بچت نیست، سر چیزای بیخودی کام خودت و شوهر و بچتو تلخ نکن،خودت باهاش اشتی کن

تو این چند روزه همه کار های قبلمم کردم غذا نظافت خونه شستن لباس اما یه تشکر نکرد دلم از این میسوزه که بخاطر یه شخص سوم این وسط با من لج افتاده

نمی دونم والا شاید شرایط آدمها و موقعیتها با هم فرق داره... 

بله متفاوته شرایط 

موقعیتی بوده من با همسرم و دوستای خانوادگیمون ساعتها دور هم بودیم 

موقعیتی هم بوده همسرم رفته پیش دوستش و من مثلا دو تا پاساژ رو چرخیدم و خودمو سرگرم کردم 

همسرش با دوستش قرار گذاشته تو حرم و پسرش هم گفته میارم ببینی بعد خانمش دعوا میکنه که مگه من اضافیم!!!؟ خب یعنی چی😐خانمش هم ببره بنشونه وسطشون!؟ 

ببخشیدا احساس میکنم خیلی لجبازی.حالا میخواسته عکس بهت نشون بده چرا عکسو ندیدی

خدایا فقط صبر  
تو این چند روزه همه کار های قبلمم کردم غذا نظافت خونه شستن لباس اما یه تشکر نکرد دلم از این میسوزه ک ...

اونم از دید خودش میگه ببین زن من یه چیز کوچولو ازش خواستم برام انجام نداده ،پس من براش ارزشی ندارم

بنظرم برو باهاش حرف بزن تو ارامش خواستتو بگو

2810