2777
2789

خودم ١٧ سالمه

تا حدودي كمك ميكنم... غذا شايد هفته ي يكبار

اما ظرفا رو خيلي ميشورم☺️

اما تو تميزكاري و گردگيري خيلي كم... كمد خودمو لباساي خودمو تميز ميكنم فقط

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دختر خاله ۱۵ ساله دارم دست به سیاه و سفید نمیزنه  سوال بعدی😐

پاسخ کامل نبود  

0.5 نمره پیشتر نمی گیری  

یه جوری میگید تو سایت چیکار می کنی انگار جای شما رو تنگ کردم  

من الانم كار نميكنم

مرغ گذاشتم بپزه شوهرم گفت چرا مرغ يخ زده رو انداختي

منم از لجش زير گاز خاموش كردم و چيزي نميذارم جهنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

خودم شونزده وقتی مامانم نیست ظرف میشورم جارو میکنم غذا میپزم وقتی هست تنبل میشم اما مامانم هفته ای یبار هست

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
پاسخ کامل نبود     0.5 نمره پیشتر نمی گیری    

اخه کاری نمیکنه که توضیح بدم 😂 کلا فقط فیلم اینترنت بخور و بخواب 😁

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خودم ١٧ سالمه تا حدودي كمك ميكنم... غذا شايد هفته ي يكبار اما ظرفا رو خيلي ميشورم☺️ اما تو تميزكا ...

خب شما ازدواج کردی 

شرایطت فرق می کنه 

یه جوری میگید تو سایت چیکار می کنی انگار جای شما رو تنگ کردم  

دخترم بزرگ نیست ولی دلم‌نمیاد  بچه ها کار کنن خواهرم‌که‌این سن‌بود‌ من‌و‌مامانم نمیذاشتیم کار کنه‌چون از یک سنی به بعد کارا زیاده..

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
2810