2777
2789
عنوان

شروع تربیت پسر ۱۵ماهه ام

366 بازدید | 14 پست

سلام پسرم ۱۵ماهشه و میخوام روش درست مقابله با لجبازی ها و خرابکاری هاشو بدونم کتابی میشناسین که کمکم کنه؟مادر کافی جوفراستو دارم خیلی کلی توضیح داده متاسفانه

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم ی کتاب دارم نوشته همه چیز عادیه 😑😐هر چی ک منو ناراحت و عصبی میکنه و بنظرم لجبازیه اون میگه عادیه

از تو بیش از همه دنیا .....از خودم بیش از تو.....خسته م 😢

من چند جا خوندم بچه تا دوسالگی شاه خونست چون معنی لوس شدن رو نمیفهمه

اما بعد دوسالگی باید شروع کنی به این که به رفتار های بدش واکنش نشون ندی 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

یه جایی خوندم تا سه سالگی نیازی نیست بچه رو تربیت کنید بذارید راحت باشن و بدون ضوابط .ولی بعدش دیگه هر طور دوس داشتین تربیت کنید .تا سه سالگی بچه معنی اخم کردن و ناراحت شدن پدر و مادر رو طرد شدن و دوست نداشتن میدونه .پس بهتره بیشتر محبت کنیم بهشون و از خطرات حفظشون کنیم و باهاشون بیشتر بازی کنیم

....
وای شوهر من از شش ماهگی شروع کرد به تربیت بچه . 😕

ای ول  

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️