2777
2789
عنوان

با تجربه هاکی بلده یه خورش مرغ خیلی خوشمزه بپزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13177 بازدید | 32 پست

مرغ رو نمک بزن حسابی سرخ کن جوری که طلایی بشه

دو تا پیاز و زیز خرد کن و همین که طلایی شد دو قاشق رب بزن خیلی کم دارچین پودر سیر فلفل سیاه و زردچوبه چند دقیقه بزار رب و ادویه ها تفت بخوره بعد دو لیوان فقط آب بریز جوش که اومد مرغ رو بریز داخلش ودرشو ببند با حرارت ملایم ۲ساعت بپزه یه ربع آخر زعفران بزن.مزش عالی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مرغ رو دو ساعت توی زعفران آبلیمو پیاز نمک میخوابونم بعدش توی ماهيتابه روغن جامد به مقدار زیاد میریزم مرغ ها رو میچینم توش دو ساعته میپره زیر شعله مثل دم گذاشتن برنج باید کم باشه از همون اول در واقع مرغ آب ميندازه و میپزه 

سس مرغ هم یک دونه بال مرغ تفت میدم و رب و پیاز و الو بخارا وادویه و آب میریزم عالی ميشه همگی از طرز پختم استقبال میکنن 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
چرا . من همیشه سبز استفاده میکنم ک

سبز خیلی بدمزه است، طعم تلخی داره، نارنجی یا زرد بگیری می بینی چقدر طعمو عالی میکنه و شیرینه

قرمزهاش یکم طعم شدیدی داره نارنجی یا زرد هاش طعم ملایم و عالی داره.

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا

اول مرغ رو با ادویه آبپز میکنی،،،،جدا،،،سس رو درست میکنی،،سس شامل پیاز داغ و انواع ادویه،،،،سیر،،،آبلیمو،،،هویج رنده شده ،،دقت کنید رنده شده،،،،سس کچاپ،،،سس تند،،زعفرون،،،فلفل دلمه،،، رب گوجه،،،میزاری بپزه،،، بسته به غلظتی که دوست داری برسه،،،بعد مرغ و آب مرغ رو میریزی رو سس،،،تا بخورد هم برن،،،فوق العاده میشه،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چیه خب بگو

گفتم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پیاز و خلالی کن و تیکه های مرغ و بچین تو تابه بعدفقط نمک و زعفران آبکرده بزن وبا یک لیوان آبغوره و کمی شکر و حرارت خیلی کم بزار بپزه و میتونید آلو هم بریزید در آخر که پخت زیرشو خاموش کنید بزارید کنار .

و بعد زغال و بزار سرخ بشه و یه ظرف استیل یا فویل حالت کاسه بزار و وسط مرغها و بعد زغال و بگذارید تو فویل و بعد کمی کره بریزید رو زغال داغ وقتی که دود کرد در ظرف و محکم بزارید یه 5 دیقه بهش زمان بدید تا مرغها طعم دود بگیرن وقتی تموم شد بازم زعفران آبکرده بریزید رو مرغها درست کنید و لذت ببرید و برا منم صلوات بفرستید .😘عالی میشه یکبار امتحان کنید  

2810