2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اتفاقا اسم قدیمی و جدید داره  قشنگ بودن اینکه میذارن ک دلیل بر جدید بودن نیست! من دیدم یکی ...

یاده تلوزبون افتادم خاله پرسید اسمت چیه گفت ابی خاله خندید گفت بچه ها اسمش ابراهیمه 😊 بعد از یه بچه پرسیدن اسمت چیه با صدای مردونخ گعت کریم وای غش کردم از خنده 😂😂😂😂😂

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
چون زیاد حرف های دیگران برام اهمیت نداره پس ناراحتم نمیشم

وقتی اینجوری جواب میدین ترجیح میدم حرفی نزنم 

خیلی لحنتون زشت و زننده ست 

روز خوش

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

ملیکا دوتا معنی داره😊یکی پادشاه.یکی فرشته یا همون حور و ملک 😙اسم رومی مادر امام زمانم هست💖

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

انتخاب اسم سلیقه ایه و باید به سلیقه همدیگه احترام بزاریم نمیشه بگی مریم خزه چون ممکنه کسی الان اسم دخترش مریم باشه و از نظر اون مثلا پارمیس خوب نباشه بنابراین نباید در مورد اسمهای انتخابی پدر و مادر واسه بچه هاشون صحبت کرد هر کس اسم بچش واسش بهترینه و ممکنه در نظر دیگران اینطور نباشه

این شهید کیه کجای هس دربارش میشه بگی

سلام گلم شرمنده دیر جواب دادم 

شهید ابراهیم هادی ، تهران بودن 

از شهدای کانال کمیل تو فکه هستن سال ۶۱ 

دو تا کتاب در مورد ایشون چاپ شده سلام بر ابراهیم ۱ و ۲ 

از منش و رفتار و کرامات این شهید هرچقدر بگم باز هم کم گفتم 

برای حاجت خیلی ها پیش خدا واسطه شده ، خود من سر به راه شدنم و آرامش امروزم رو مدیون ایشونم 

برا حاجت روا شدن هم نیازی نیست کار خاصی کنی فقط باهاش حرف بزن بهش توسل کن

دوس داشتی براش خیرات یا صدقه (چون پیدا نشده )بده اگه پول نداشتی صلوات فاتحه زیارت عاشورا هرچی که در توانت بود انجام بده 

ایشون یه دختر کوچولو رو هم شفا دادن که تنها یکی از صدها معجزه هاشه

انسان پاک شریف و فرشته خویی هستن 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
2810