2777
2789
عنوان

مردان ایرانی...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست
الناز،به نظرمن کسانی که خیلی به ظاهرشون میرسند،زندگی خوبی نداره،یعنی مرتب وتمیز نیستند،سرزده بروخونشون ببین چه بساطیه، اماخانمای که معمولیند زندگی تمیزی دارند،خدایش بگوراست میگم یادروغ
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساغر جون آخه بیشتر کسانی رو که دیدم اهل به خود رسیدن و مرتب آرایشگاه میرن ماهی 2 بار رنگ مو عوض میکنن و ماهی صدها هزار تومن لوازم آرایش میخرن اهل کار تو خونه نیستن یعنی هفته ای یکی دو بار بیشتر غذا نمیپزن من بیشتر وقتم صرف آشپزی میشه چون همسرم فوق العاده به شکمش اهمیت میده همیشه باید غذای عالی و تازه درست کنم بیشتر وقتم تو خونه صرف آشپزی و بچه داری میشه
من خودم جاری دارم خدایش ازمن سنش بیشتره،امامن ده سال ازاون زودترازدواج کردم،بهش میگم واسه پسرت سوپ آماده کردی،حالایه ظهره،میگه نه خوابم برد،میگم چرا میگه ازساعت دوتاپنج صبح لاک طراحی میکردم،خدایش نه مث این خوبه نه مث شماالنازجان
من خودم هرماه بایدموهامارنگ کنم،چرا؟چون پایه های سرم سفیده،خودم رنگ خوب ومرغوب میخرم توی خونه میزارم،آبرویم هاشورزده،همیشه مرتبه،هزینه آنچنان نمیکنم،یه کرم بایه رژوریمل،چهارپنج ماه میره،چراهرماه هزینه موادآرایشی کنی
ساغر جون منظورم اون خانمهایی هست که همیشه با آرایش هستن و روزی چند بار آرایش میکنن لوازم آرایششون زود تموم میشه من یه کرم پودر 1 سال یه رژ بالای 1 سال برام دوام داره چون کم آرایش میکنم قبل از اینکه بچه دار بشم هر روز تو خونه آرایش میکردم اما الان نمیدونم چرا دیگه نه وقتشو دارم نه حسشو از این به بعد بیشتر سعی میکنم ممنون دوست عزیز که اومدی و جوابامو دادی
چقدر عجیب! مگه یه زن همیشه تو خونه باید آرایش کنه؟ زنی که همیشه آرایش میکنه تو یه جای دیگه لنگ میزنه... نمیشه هم بچه داری کنی...هم بهترین غذا رو بپزی...هم خونه رو تمیز کنی...هم همیشه آرایش توپ بکنی..تازه خیلی خانمها میرن سر کار مثل شوهراشون....خسته و کوفته بر میگردن به نظرم مردی که همه ی این توقعات رو داشته باشه منطقی نیست...
ساغر آنلاین پست ها : 403 عضویت:1394/8/12 1394/8/14 - 4:42 عصر یه پیشنهادواست دارم هرساعتی که ازسرکارمیاد،شماقبلش دوشتوبگیر،ابروهاتاتمیزکن،موهاتاسشوارکن،یکم به خودت برس، به لباست،لباس نوبپوش تابه چشم بیای میگم مگه یه زن چند دست لباس نو داره که هر روز بپوشه؟ 20 دست هم داشته باشی بعد 20 روز تکراری میشه خوووووو