shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 عنوان هیچکس اینجا موکت کرم داره 69 بازدید | 14 پست تجربتون رو بگید؟؟راحت تمیز میشه؟؟چه مارکی خریدید؟؟ امروز | 16:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 3581 من عمم پلاز موکت کرم انداخته بود کف خونه اما الان جمع کرده چون کثیف میشده زود به زود
shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 من عمم پلاز موکت کرم انداخته بود کف خونه اما الان جمع کرده چون کثیف میشده زود به زود چیکار کنم بچه کوچیک دارم فرشم طوسیه مبلم کرم نمیدونم چ موکتی بگیرم
shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 من موکت گره ای قهوه ای دارم کرم زود کثیف میشه گره ای؟؟یعنی چطوری؟
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 3581 چیکار کنم بچه کوچیک دارم فرشم طوسیه مبلم کرم نمیدونم چ موکتی بگیرم منم بچه کوچیک دارم کف خونم سرامیکه و فقط وسط خونه فرشه همه بهم گفتن موکت کن اما نتونستم با موکت کنار بیام و انداختموقتی چهاردست و پا میرفت جوراب پاش.بود و الانم از اول عادتش دادم تو خونه صندل روفرشی پا میکنه
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 3581 منم بچه کوچیک دارم کف خونم سرامیکه و فقط وسط خونه فرشه همه بهم گفتن موکت کن اما نتونستم با موکت کنار ... من موکت نکردم چون به نظرم زیبایی خونه رو میگیره
shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 منم بچه کوچیک دارم کف خونم سرامیکه و فقط وسط خونه فرشه همه بهم گفتن موکت کن اما نتونستم با موکت کنار ... الان چون هنوز کوچیکه راحته اما بعد ها اول شیطنتش که میشه حسابی بایدغصه بخوری رو سرامیکا بدو بدو نکنه نیافته رو سرامیک سرش بخوره به زمین و...
yasii7999 عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 4973 گره ای؟؟یعنی چطوری؟ موکت گره ای جنسشون عالیه سریع جارو میزنی و شستنش خیلی راحته قیمتش بالا نسبت به بقیه موکتها
shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 موکت گره ای جنسشون عالیه سریع جارو میزنی و شستنش خیلی راحته قیمتش بالا نسبت به بقیه موکتها ممنونم عزیزم:(
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 3581 الان چون هنوز کوچیکه راحته اما بعد ها اول شیطنتش که میشه حسابی بایدغصه بخوری رو سرامیکا بدو بدو نکنه ... فکر میکنی طوری نمیشه عادت میکنه من موکت ننداختم همه هم همین حرف ها رو بهم زدن اما هیچ اتفاق خاصی نیافتاد
shivaaheydari مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1154 فکر میکنی طوری نمیشه عادت میکنه من موکت ننداختم همه هم همین حرف ها رو بهم زدن اما هیچ اتفاق خاصی نی ... اخه من دارم شیطنت هاشو میبینم رو تاج مبل وایمیسته و میپره پایین بازی های هیجانی زیاد میکنه احتمالا بچه شمادختره
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 3581 اخه من دارم شیطنت هاشو میبینم رو تاج مبل وایمیسته و میپره پایین بازی های هیجانی زیاد میکنه احتمالا ب ... آره دختره اما همه بچه ها همینن دختر من که همش میره روی اوپن و عسلی های مبل و میپره پایین البته من برای شما چیزی رو ضمانت نمیکنم و صرفا تجربه و نظر خودم رو گفتم در نهایت هرکاری که به صلاح خودتون میدونید انجام بدید 🙏🌹