2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ها

57 بازدید | 31 پست
سلام خانومها, دختر من 11 ماهه اش, اصلا تا حالا شیر خشک و سرلاک و فرنی و حریره نخورده, یعنی هر کاری میکنم نمیخوره, هی درست میکنم, تلاش میکنم بعد از یه ساعت میریزم بیرون باز درست میکنم, وزنش هم 9 کیلو, تخم مرغ, برنج, عصاره قلم, عصاره پای مرغ, سیب زمینی فقط میخوره, ماهیچه گوسغندی هم به سختی باپوره سیب زمینی و هویج قاطی میکنم, با باباش کلی سرش و گرم میکنیم تا بخوره, خلاصه خیلی بد غذاس, شما نظری ندارین, راهی ندارین پیشنهاد بدین؟ بچه های شما هم اینطورین؟ خیلی به شیرم وابسته اس
تا وقتی که یه مردادی رو داری یعنی زندگیت جریان داره
چیز های خوبی میخوره.تا یکسال هم غذای اصلیش شیر مادره.خدارو شکر که خوب میخوره.نوش جونش.من چیزایی که پسرم دوست نداشت رو کم کم بهش دادم. الان تقریبا میخوره اما نه بدون مشکل.15 ماهشه و وزنگیریش و تکاملش خوبه و مهم همینه
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد یک سال کم کم خوراکش بهتر میشه.نگران نباش.منم فقط تو صندلی عذا و با موزیک و کارتون و هزار ترفند غذا میدم.مهمونی میریم هیچی نمیخوره
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
2805
9 کیلو خوبه عزیزم برو خدا رو شکر کن زیادم حساس نباش حساس تر باشی بچه همینم نمی خوره من پسرمو یه وقتایی اهمییت نمیدم به خوردنش خیلی می خوره اما حساس کنم هیچی نمی خوره
2810