2777
2789
عنوان

متولد ماه مهر

15273 بازدید | 55 پست
سلام به همه مادران حال و آینده !
نی نی ما ان شاالله 7/7 به دنیا میاد.امیدوارم همه نینی هایی که دارن راه رسیدن به این دنیا رو طی میکنند به سلامت به مقصد برسند و مامانای منتظرشون رو شاد کنند.
من از دوره حاملگی ام اواخر زمستون 85 با این سایت آشنا شدم اما به تازگی عضو شده ام
نی نی من اهورا هم متولد 5 مهر 1386 عاششششقشم دیوونه وار اون هم عاشق مامی و جارو برقیه دیگه داره دو سالش می شه خیلی باهوشه دندون هاش دارن کامل می شن (20) خیلی عالی بازی می کنه ، خودش رو به راحتی سرگرم می کنه اغلب حرف گوشکنه بدغذا نیست محافظه کاره اهل بزن و بکوب ها و شیطنت های پسرونه نیست هر روز چادر نماز مامانم و شال من روی سرشه و یه کیف دخترونه هم روی دوشش و پاشنه بلند ترین کفشم هم توی پاهاشه و در حال بای بای کردنه . با هم سن و سالهای خودش بی سر وصدا بازی می کنه و کلا مهلبونه میگن متولدین مهر همه مهلبونن .
سلام مامانای بچه های متولد ماه مهر
چیز زیادی به تولد دو سالگی نی نی هامون نمونده تو رو خدا فعال بشین
بیان و برنامه هاتون رو واسه تولد بنویسین اینکه تولد خانوادگی کوچولو میگیرین یا یه تولد مجلل ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.