2777
2789
عنوان

خدایا من نی نی با باباش می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 18543 بازدید | 51 پست
بچه ها تو رو خدا این حرفا چیه که میزنین!!!!!!!!

آخه وقتی خدا خودش میگه منو صدا کنید که جوابتونو بدم وقتی هممون میگیم از ته ته قلبمون که بخوایم خدا میده وقتی حتی قوانین دنیوی هم میگن از کاینات همون که بخواید رو میگیرید دیگه این چه فکریه که میکنید.

چرا بیخودی خودتونو درگیر ترس از خواستن چیزی که دوست دارید یا حتی عاشق داشتنش هستید میکنید؟

خدای ما خیلی مهربونتر از اونه که بیاد یه بچه بده و دل یه پدر و مادر رو شاد کنه بعدش یکیشون رو از دنیا ببره که ثابت کنه شما به زور میخواستین من دلم نمیخواست بدم!!!!!!!!

دعای ما یا خواستن ما فقط رحمت خدا رو بهمون زیاد میکنه اصلا از خواستن نترسید اینو خود خدا بهمون میگه اون اینقدر غنیه که با این دادن ها چیزی ازش کم نمیشه چرا بیاد ستم کنه؟

فقط شکر یادمون نره و بودنش رو فراموش نکنیم این اتفاقات هم برا هر کسی و در هر زمانی ممکنه بیافته نندازید به گردن اومدن یه بچه یا بزور خواستن یا منتظر بودن و ....

خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به مونده ها هم صبر بده.
برادر 33 ساله من هم وقتی خانمش 4 ماهه باردار بود از دنیا رفت...بعد از مرگ برادرم مرگ هیچ کس دیگه منو ناراحت نمی کنه...چون دیگه دردناک تر از اون مرگی وجود نداره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا فاجعه است..مامان من که داغون شد..همه امون داغون شدیم....دیگه هیچ کدوم از ته دل نمی خندیم..چون می دونیم دو تا دل کوچولو هستند که غصه دار نبودن باباشون هستند ..مخصوصا دختر اولش که بلافاصله بعد از مرگ پدرش رفت کلاس اول و مجبور شد یک سال مداوم نوشتن اسم بابا را تو دفتر مشقش تمرین کند...برادرم هیچ وقت افتادن دندونهای شیری دخترش رو ندید...هیچ وقت اولین روز مدرسه رفتن دخترش رو ندید...هیچ وقت دختر کوچیکش رو ندید...دختر کوچیکش که الان 1 سال و نیم اش است به عادت همه بچه های دیگه که حرف زدن رو یاد می گیرن بدون اینکه کسی یادش بده می گه بابا ....بیچاره زن داداشم...یک دختر جوون 30 ساله...