2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ... مامی جون آی دی یاهو من shooka_love@yahoo.com هستش هر وقت کاری داشتی که میتونستم انجام بدم بهم خبر بده چون اینجا برای صحبت کردن سخته...اشا الله نی نی کوچولوت سالم باشه... بهت هم تبریک میگم. بای
وای چه خبره چرا مواظب خودتون نیستید . میخواهید منو دق بدید . دیگه نشنوم برای کسی اتفاقی بیفته . مواظب خودتون باشید مامان جونا

شیوه درست عبور کردن از موانع در بارداری

هنگام عبور از موانع مانند جدول کنار خیابان سعی کنید با کمر صاف , شکم منقبض و چرخش لگن رو ره عقب ساق پای خود را به سمت جلو بدن حرکت داده از روی مانع عبور کنید به گونه ای که از چرخش کمر پیشگیری شود.

همچنین هنگام عبور از زیر بند لباس های حیاط یا از زیر شاخه های عظیم درختان در حالی که زانو ها خم است کمر و پشت در حالت صاف و لگن رو به عقب چرخش دارد خم شده از زیر مانع رد شوید.

شوکا جون من سمت غرب هستم .شرق رو اصلا بلد نیستم. فقط یکبار اومدم تهرانپارس عروسی اونم که شب بود هیچی ندیدم. شنیدم اون طرفا یه ارایشگاه هست به اسم گل سرخ که کار کوتاهی موش خوبه .
خیلی دلم می خواد حالا که نمی تونیم رنگ و مش کنیم موهامو خیلی خوشگل برای عید کوتاه کنم . شما این ارایشگاه رو میشناسی ؟ خوبه ؟

موموز جون منم از این تیکرها میخوام باید چکار کنم ؟

بچه ها من فردا برای اولین بار میخوام برم این سیسمونی فروشا ببینم چی دارن درباره تخت پارک و تخت کنار مادر و کریر تحقیق کنم قیمت بگیرم .فکر می کنید جمعه بعد از ظهر باز باشن ؟

کجا و کدوم سمت برم ؟
بچه ها من فردا برای اولین بار میخوام برم این سیسمونی فروشا ببینم چی دارن درباره تخت پارک و تخت کنار مادر و کریر تحقیق کنم قیمت بگیرم .فکر می کنید جمعه بعد از ظهر باز باشن ؟

کجا و کدوم سمت برم ؟
سوپر استارهای دوران بارداری:
تخم مرغ – به - گردو – انبه – زنجبیل

کولین باعث افزایش رشد حافظه جنین می شود. منابع کولین :
شیر – تخم مرغ – بادام زمینی – جگر (که باید خیلی کم خورده شود )

میوه هایی که هوش و حافظه مغز را افزایش می دهد:
سیب – انگور – انار – انجیر

همانطور که می دانید سیب یکی از میوهایی است که در زیبایی و سلامت جنین تاثیر فراوانی دارند پس خوردن سیب و انار را فراموش نکنید .حالا که هم که فصل انار است . بخورید ببینم چکار می کنید اول بچه های سالم بعد سالم بعد سالم در اخر هم خوشگل
منتظر چی هستید پاشید همین الان برید سیب بخورید.
2810