2777
2789
عنوان

بخونین به شرطی که قول بدین حرص نخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 3753 بازدید | 18 پست

می می ناز روحت شاد 🥺 

کاش همه ماها یه همچین جایی همه خاطرات و دغدغه هامونو بنویسیم تا بعد مرگ بقیه بخونن و بهتر زندگی کنن🥺

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کجایی که ببینی دلار شد ۶۰ هزار تومن

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می می ناز روحت شاد

قطار پیشرفت ما به سرعت داره جلو میره

دلار به ۵۰ تومن رسیده

و هنوز هم همه چی آرومه

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام