2777
2789
نازی جونم الاهی که تا عمر داری فقط سلامتیو خوشی بچتو ببینی
الاهی اون عده از دکترا مثل دکتر من دکتر تو و امثال ماها که فرزندمونو قربونی نفهم بازیاشون کردیم به خاک سیاه بشیننو بمیرن من که دعام براشون همکینه
فروش دکوری سنتی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1072050&postID=41875443
نازیییییییییییییییییی...
خوبی عزیزم؟
نمی دونم چرا همه ش دخترت جلوی چشممه؟نمی خوام ناارحتت کنم...
اما هر شب گریه می کنم براش...دیوونه شدم به خدا...
پسرت چقدر ماهه...خدا نگهش داره برات..
نازنینم ...تمام هستی من تویی...همه آرزوی من سلامتی توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید سالهای از دست رفته ام، امید روزهای بی کسی ام، تولدت هر سال بی تو آغازی است برای عاشق تر ماندنم ؛ بی تو اما در دلم با تو بودن را جشن میگیرم و ساده میگویم حس بودن دوباره ات مبارک! تولدت مبارک دخترکم
نازی جان خیلی ناراحت شدم الان یکی ازاقوام مام دختر 4 سالش مرده خیلی نارحتو غمگینم براش خداصبرتون بده داشتن با موتور میرفتن ببرنش پارک تصادف شده بچه افتاد ازموتور یه ماشین ازروش رد شده خیلی ناراحتم یه فامیل ناراحتن خداصبرت بده نازی جان ببین مادر این دخترم خیلی سختشه اما ابنا همه سرنوشته وخواست خدا امتحان الهیه
الهی بمییییییییییییییییییییییییرم...چقد ناراحت شدم....خدا بهت صبر بده...
من فاطمه هستم و شیدا دوستمه که به خاطر نجاتم کاربریش داده من تا کمکم کنید خودم نجات بدم از بدبختی.واسم بی زحمت صلوات بفرستین آدم بشم
نازی جون هیچی ندارم بگم فقط میتونم بگم صبر داشته باش. تحمل کن چاره ای نیست امیرعلی خوشگل خاله مهربون خاله احتیاج به مامان قشنگ و مهربونی مثل تو داره. هلیا جونم برات دعا میکنه که همیشه تو بهترین شرایط باشی برای داداش کوچولوش دعا میکنه که همیشه موفق و سلامت و شاد باشه. انقدر غصه نخور خانومی به خدا گناه داری عزیزم. دوستت دارم دوست مهربونم
سه ساله که نیستی
چطوری این همه گذشته که نیستیو من هستم
هر لحظه به یادتم
برگرد پیشم
چطور من زنده ام و تو نیستی دخترکم
تولد سه سالگیتو باید جشن میگرفتم
نه سالگرد رفتنتو عزیزکم
هلیای کوچولوی من وقتی میای تو خوابم و با هم بازی میکنیم بغلم میکنی...
مطمین میشم تو ام میخواستی که پیشم باشی
پس چرا نموندی
چراااااا تنهام گذاشتی خوشگل من.
خدایا شکرت
شـبــهـــا زیــــر دوش آب ســــــــرد رهــــا میکـــنـم بـغـــــض زخـــمـهــایــم را در حالی که هــــمــــه میگویند : خــوش به حـــالــَــش … چه زود فــــــرامــــــوش کـــرد.
خدایا شکرت