2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
سمیرا کاپشن کیان خیلی خوشگله....
فهیمه بره رو با پوست میخرید مگه؟؟!!!!!چه کسی پاکش میکنه اونوقت؟؟؟
انیس خوب دادی که بهت 46تومن فروختییییییییییه....من یه مامان بزرگی داشتم خدارحمتش کنه همیشه به چیزایی که میخریدیم واسه گرونیش گیر میداد (همش میگفت باید قیمتش چند قرون باشه...به قیمت قدیما میسنجید)واسه همین ما هم همیشه اذیتش میکردیم میگفتیم مجانی خریدیم...اونم میگفت وا ننه مگه بر روت ماه دیده طرف یا بهش ماچ دادی که مفتی داده
خیلی کلاه ارشاااااااااان نازه...خیلی خیلی..همینطور کلاه کیان.......قیمتاشون هم مناسب...من که دارم دچار افسردگی میشم واسه کلاه داریوش فک کنم گرووووون خریدم
کلاه 42تومن
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضیه دور سر داریوش 50 است...وگرنه من حتما برمیداشتم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
گلسان مارکش تو تو هستش آره؟؟توتو گرونه من پارسال برای کیان خریدم...18 تومان....چقدر گرون شده...اما خدایی کلاه خوشگلیه..شبیه ملاه پارسال کیانه
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
فرزانه پوستش و که همونی که برامون سر برید کند و برداشت و شقه کرد
بقیه اش رو هم دادم کارگرمون پاک کرد و پولش و دادم هههههههههههههههههه

مرضیه خیلی قشششششششنگه
واسه ارشان بزرگ بود؟ فکر نکنم به بقیه هم بخوره
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
افسانه یقه به این بازی رو جلوی برادر شوشو ها میپوشی ؟؟؟ آیا

خریداتون مبارک باشه بچه ها

راستی افسانه منم دو هفته پیش رو تختی جدید خریدم .. به نظرت مزه تی تاب تغییری نکرده ؟؟؟ از نظر من با تغییر رو تختی مزه تی تاب نیز تغییر کرده
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
اره سمیرا تو تو است...
افسانه راستی واسه زعفروون پرسیده بودی...اینجوری یک کیلو رو 30 تومن میدیم و در حدود 3مثقال زعفرون گیر میاد که خودش الان تو بازار مثقالی 18 تومن(خوبش)است
پری....واجب شد رو تختیمو عوض کنم...عکس بذاااااااااااااار
سلام مبارک باشه خریدهای همه امیدوارم به خوبی و خوشی ازشون استفاده کنید ما هم کلی خرید کردیم ولی دوربین ندارم که ازشون عکس بزارم

تا حالا هرروز می اومدم و خریدهاتون رو میدیدم خریدهای بعضی ها از اینجا خیلی گرونتره مخصوصا کلاه هایی که گرفتین
زندگی زیباست
سلام مبارک باشه خریدهای همه امیدوارم به خوبی و خوشی ازشون استفاده کنید ما هم کلی خرید کردیم ولی دوربین ندارم که ازشون عکس بزارم

تا حالا هرروز می اومدم و خریدهاتون رو میدیدم خریدهای بعضی ها از اینجا خیلی گرونتره مخصوصا کلاه هایی که گرفتین
زندگی زیباست
من هم یک سری خرید کردم به اضافه یه کار خیلی با حال رفتم خط چشم تاتو کردم راااااااااااااااااااااااااااااااحت شدم خیلی راضیم خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.سرعتم تو بیرون رفتن عالی شده هههههههههههههههههه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
ژاکت برای سارا از پاساژ گلستان تو هفت حوض 45 تومن

s1uq26qwgarfv228tfvj.jpg
بوت مجلسی از شوی یکی از اقوام خریداری شده 65 تومن

he3ssmwjrjmzdhmham9y.jpg
بلوز از همون شو 28 تومن
5ssnf0wid4hzl3n84w.jpg

تاپ از همون شو 12 تومن
1txxaenv2q6qe6hjyz6s.jpg
کتونی برای سارا از همون پاساژ 35 تومن

3lkr1ijqliqzxpzrrjsn.jpg
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
مبارک باشه.چه بوت جالبی خریدی سحر جون.ژاکت سارا هم خیلی خوشگله.

پری والله به من اگه باشه میپوشم.ههههههههالبیته زیاد باز نیست که.
ولی فکر کنم از نظر شوشو مورد منکراتی داشت چون گفت خوشم نییومد ازش.با اینکه من تو تنم خیلی دوست داشتمش.
به هر حال شاید اینو تو عروسی که بهمن داریم بپوشم.واسه تولد یه چیز دیگه بیابم.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
به به
مرسی سمیرا ولی با هزینه پست همون در میاد واسه مااااااااااا

خیلی خریدات قشنگن سحر
بوتهات خیلی نازن
وای عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند