2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
پری مبارکهههههههه

افسانه مبارکههههههههههه

افسانه پالتوت خیلی خوشکلههههههه بابا همه چی رو خیلی قیمت عالی خریدی.........قشم همیشه ارزونه؟؟؟؟؟؟
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
بندانداز جوندلی رو من حدودا یه سال پیش خریدم 30.......... یکی دو ماه پیشم واسه همکارم گرفتم 55 ........ چقدر اونجا قیمتاش خوبه ! افسانه من که از جوندلی راضیم
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به افسون خانوم
از اون بیبببببببببببب ... عکس نزاشتی ههههههههههه
میخوای ی دفعه خواهر یونا رو به همه نشون بدی ؟خخخخخخخ

پالتوت معرکه است
هم خودش هم قیمتش

سلیقه ات عالیه چه کاپشن و بلوز یونا شیک و دلاره خخخخخخخخخخخ
خوش سلیقه خانوممممممم

من هرجا رفتم لاک طلایی ندیدم
دیشب ی لاک زرد طلایی خریدم
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
افسانه بنداندازها رو مفت خریدی.......من که خیلی خداییش از این جاندلی راضیم احساس میکنم که پوستم هم بهتر شده بقول خواهرم خوب هر هفته ماساژ میخوره.....
قیمتای قشم عالیه واقعا خوب خریدی مخصوصا لباس یونا....صندلت هم شیک و تکه مبارکت باشه
جریان خواهر یونا جیه؟؟؟زود باش !!!!
.............
فهیمه تحولت مبارک...حول حالنا خواهر الی احسن الحال
پری عاشق جین جوراب رهام شدم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
دیشب واسه پری نظر گذاشتم نیست....تو تاپیک تربیت هم واسه مارال امروز رفتم میبینم نیست.....خدایا مارا از دست اجنه رهایی بخش آمین
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
فهیمه مبارکه مخصوصا تحول جاتت

چرا اینقدر عکساتو کوچیک گذاشتی اینجوری قبول نیستااااااااا
بچه ها باید همگی تور قشم بزارین.
البته با هم بیاین خیلی خوبه چون جینی میخریم دیگه مفت میفته برامون.هههههههههههه

فهیمه منم تو قشم طلایی خوب ندیدم.فقط همین.که همون مارکه لاک خواهرشوهره.اومدی قشم بهت ادرس میدم بری .سایه هایی داشت عالیییییییییییی.4تایی 38 تومن.من دیگه جلوی خودم رو گرفتم.ولی رو دلم مونده.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.