2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اول دارم میبینم عقب موندم

ماشاا.. افسون جون این همه لوازم آرایش گرون باهم خریدی یه عکس خودتم موقعی که استفاده کردی بذار ببینیم حال کنیم لاک یادت نره بزنی

منم از اون گالشا یی که مامان دیبا خریده خریدم همون جور فقط سورمه ای از تهرانسر فقط 12 تومن

مامان صدرا جان می خوای ایشاا.. با اون کفشا ابرا رو بگیری من که اگه بپوشم از جو هم خارج میشم

تونستم مبلتو ببینم مامان پرنس کیان دوباره بذار عکسش رو

امان سپهر خیلی خوشکل بود لویتر ها مخصوصا با اون گلهای رو سقف

صبا جون اون بلوز شلوارهای 15 تومنی رو از کجا گرفتی

نسترن ببینم نی نیت میشینه تا اینا رو کامل بهش بگی؟؟؟؟؟ این شیر هم که میدی به نی نی دکتر داده یا اینکه خودت میدی ؟؟؟بجای شیر مادره یا هر دوش باهم باید باشه؟؟؟؟
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
راستی امروز رفته بودم اپیلاسیون کل بدن چشمتون روز بد نبینه اولین بار بود پدرم در اومد آخرشم نصفه نیمه فرار کردم گفتم هفته دیگه میوم بقیش
اینم خریدای من و دخملی
این بلوز مجلسی رو 27000 گرفتم پاییزه هست
آپلود سنتر رازبقا
توخونه ای 14000 تومن من از عکس روش خوشم اومد
آپلود سنتر رازبقا
بلوز و شلوار توخونه ای بلوز 01400 تومن شلواز کتان 22000 تومن
آپلود سنتر رازبقا
گالش ترنم و گرفتم 22000
آپلود سنتر رازبقا
پالتو ترنم 50000 تومن گرفتم قراره پوتین هم بگیرم
آپلود سنتر رازبقا
این بلوز و این شلوار و وقتی باباییش رفته بودن گردش براش خریده بود و باهمین ها هم اوردش خونه از شلوارش خوشم اومد اما از آستینهای بلیزش نه
شلوار 28 بلیز 17
آپلود سنتر رازبقا
آپلود سنتر رازبقا
قابل توجه دوستان این مداد شمعی ها 3 روزه خریداری شده و فقط ظرف مدت 10دقیقه به این روز افتاده نه این که فکر کنم ولش کردم رفتما نه>> کنارش نشسته بودم داشتم شلوار شوشو رو میدوختم تو حال خودم بودم یهو دیدم تمام کاغذهاشو کنده نصف اون قرمزه که کله نداره هم از دهنش در آوردم

آپلود سنتر رازبقا
اینم شلوار شوشو لاینر داره جنسش هم سفتو تو پا خوش فرمه خریدیک 45 هزار تومن ولی هر کی میبینه میگه گرون گرفتید به نظر شما هم آره
آپلود سنتر رازبقا
شهرزاد جون از هفت حوض خریدمشون........عالی خریدم نه؟؟؟؟ الان یه بلوز تک 18 به بالاس ....جنسشون هم خیلی خوبه
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
به به مبارک همه باشه.
تهمینه چه مامان شوشوی با حوصله ایی داری.جوونه؟ مبارک دیبا جونم باشه.همشون خوشگلن.

نسترن شنها عالی بودن.
کاش منم پیدا کنم اینجا.اسم روش دقیقا چی بود؟خیلی مفیده برای بچه ها.

در مورد اون شیر خشک توضیح میدی؟ مزه اش چه جوریه؟ تا چند سالگی باید بدی؟‌چرا تا حالا کسی در موردش حرفی نزده ایا؟؟
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
اسم شن ها..................ماسه بازی است............................15 کیلویی هست........15 بسته ماسه شد.
بهداشتی هست..................2 سال بعد انقضا می شه...................بره تو دهن هم مشکلی نیست.

شیر خشک با طعم وانیل ......................بجای شیر پاستوریزه...................رو عکس هم کشیده که با لیوان بدید نی نی ها

همینننننننننننننننن

گلدون سفالی 2.500 تومن .... جهت کاشت سبزی خونگی ... مثل مهسا

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بادی آستین بلند 9.600 تومن و یه بادی آستین کوتاه هندونه اوئی اونم 9.600

بلوز شلوار تو خونه ائی.... 5.000 تومن

بلوز شلوارش خیلی نرم ولطیف و راحته ... النا می پوشه ولی من کیف میکنم هههه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
به به ماشالله به همه
شهرزاد جون همیشه کفش پاشنه بلند می پوشم که زیر پا نرم ههههه

نسترن خریدات عالیه
همیشه به آدم ی چیزی یاد می ده
بازم عکس بزا

جیدل یونا رو برم با لباس خوابش که دیگه آقا شده پسرمون
وای چقدر بلرستش نازه افسون
من شلوار که پاچه هاش تنگ باشه دوست دارم بگیرم واسه صدرا
ولی موفق نشدم
گررررریه

انیس که خدای خرید خوبه
ای ول