2777
2789

برادرزادم تازه به دنیا اومده ده روز بیمارستان اطفال بستری بود بعد که اوردن زن داداشم میگه جای واکسنش اصلا مشخص نیست میگه شاید نزدن 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگتر بشه معلوم میشه

کارت ولادتش رو مگه ندارین؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نه جاش زخم میشه .احتمالا واسش نزدن.پزشک اطفال ببرین با یه ازمایش مشخص میشه که واکسن واسش زدن یا نه.متاسفانه بیمارستانها گاها پیش میاد واکسن نمیزنن سهوا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مال پسر من جاش نمونده الانم ۵ سالشه

ازاول حتی قرمزم نشده بود اخه پسرمن قرمز بود جاش چرکم کرد حتی

ازاول حتی قرمزم نشده بود اخه پسرمن قرمز بود جاش چرکم کرد حتی

باید جاش قرمز بشه و کمی چرک کنه

ولی بعضی بچه ها تا ۲ ماهگی معلوم نمیشه بعدش قرمز میشه

اگه نشد ببرینش دکتر 

(    )
بزرگتر بشه معلوم میشه کارت ولادتش رو مگه ندارین؟

تو کارتش نوشتن که زدن ولی رو دستش نیست زن داداشم میگه شاید نزدن الکی اینجا ثبت شده

آره اوباش مشخص نیست بعد یکماه مثل ی دونه قرمز وزن کرده میاد بالا.الان دخترم 4ماه و 11روزشه تازه دونه ...

پس یعنی زدن