2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمکم کنید من وسواس شست وشودارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21484 بازدید | 74 پست

من دخترم شش سالشه ادرار خالی رو فقط یه اب میگیره

ولی شماره دو رو کامل خودش رو میشوره قشنگ و بهش اطمینان دارم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی شما ببخشید دوشم هم یه نیم ساعتی تا یه ساعت میشه

من دوشه ساده ام که واسه آب کشی باشه پنج دقیقه

اگه لیف بخام بزنم ده دقیقه

اگه غسل بخام بکنم بیست دقیقه طول میکشه

نگفتی چند دقیقه توی دسشویی میمونی؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من دخترم شش سالشه ادرار خالی رو فقط یه اب میگیره ولی شماره دو رو کامل خودش رو میشوره قشنگ و بهش اطم ...

من اولی همیشه اب میگرفتم دومی که اومد دیگه خسته شدم فقط بعضی وقتا اب میگیرم اما زود زود شلوارشون روعوض میکنم

من دخترم شش سالشه ادرار خالی رو فقط یه اب میگیره ولی شماره دو رو کامل خودش رو میشوره قشنگ و بهش اطم ...

من اولی همیشه اب میگرفتم دومی که اومد دیگه خسته شدم فقط بعضی وقتا اب میگیرم اما زود زود شلوارشون روعوض میکنم  

من اولی همیشه اب میگرفتم دومی که اومد دیگه خسته شدم فقط بعضی وقتا اب میگیرم اما زود زود شلوارشون روعوض میکن م

من دوشه ساده ام که واسه آب کشی باشه پنج دقیقه اگه لیف بخام بزنم ده دقیقه اگه غسل بخام بکنم بیست دق ...

.دست شوی زیاد دقیقا نمی دونم ببخشید کلی جای ادار رواب میگیرم ودست میکشم واین طرف واون طرفم وبعد اب میریزه داخل دمپای بلند میشم پا ودمپاسی واطراف سنگ وکل دست شوی رواب میکشم بعدم دستم رودوسه بار مایع میزنم وتا ارنج اب میکشم

من دوشه ساده ام که واسه آب کشی باشه پنج دقیقه اگه لیف بخام بزنم ده دقیقه اگه غسل بخام بکنم بیست دق ...

.دست شوی زیاد دقیقا نمی دونم ببخشید کلی جای ادار رواب میگیرم ودست میکشم واین طرف واون طرفم وبعد اب میریزه داخل دمپای بلند میشم پا ودمپاسی واطراف سنگ وکل دست شوی رواب میکشم بعدم دستم رودوسه بار مایع میزنم وتا ارنج اب میکشم.    

ممنونم لطف داری ان شاالله که هرروز معجزه خدارو حس کنی تو زندگیت گلم 

ان شاالله همچنین شما عزیزم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

سلام عزیزم حالت خوبه

من واست پرسیدم

بله دوستان درست میگفتند

برای ادرار دست کشیدن لازم نیست و فقط یک بار اب شلنگ گرفتن کافیه حتی نباید زیاد هم طول بکشه این اب گرفتن در حده چند ثانیه چون بیش از این اسرافه

من خودم هم نمیدونستم ولی از الان دیگه خودم هم دلم میخاد با اب خالی خودم رو بشورم و دست نکشم

موفق باشی

مرسی عزیزم خیر ببینی حتما میخونمش

سلام عزیزم حالت خوبه

من واست پرسیدم

بله دوستان درست میگفتند

برای ادرار دست کشیدن لازم نیست و فقط یک بار اب شلنگ گرفتن کافیه حتی نباید زیاد هم طول بکشه این اب گرفتن در حده چند ثانیه چون بیش از این اسرافه

من خودم هم نمیدونستم ولی از الان دیگه خودم هم دلم میخاد با اب خالی خودم رو بشورم و دست نکشم

موفق باشی

من مشکل وسواسو توی نوجوونی داشتم. چند تا مسیله هم با هم بود. از ترس این که دیگه جلوی دیگران وجهه ی بدی پیدا کنم گذاشتم کنار خودم. الان می فهمم که چه کار سختی توی اون سن کم کرد. الان ولی خوب خیلی با روانشناسی آشنا شدم. حیف عمر و زندگی و سلامتیته عزیزم. جلوی ضررو هر جا بگیری منفعته. برو روانپزشک یا روان شناس درمان کن. من روان شناس خوب می شناسم اگه می خوای خانم دکتر عرب پور 22367012