2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمکم کنید من وسواس شست وشودارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21484 بازدید | 74 پست
😍😍😍😍😍😍ممنونم گلم

امضات رو خیلی دوست دارم منم هر روز از خداوند مهربونمون میخوام که معجز ه اش رو همیشه داشته باشم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کتابی هست به نامه  راهکارهای عملی درمان وسواس

از آیت الله مظاهری

اگه سرچ هم بکنی میاد مطالبه کتاب و میتونی بخونیش

خیلی عالیه خیلی

حتمابخونش

یه چیزه دیگه

اگه باشلنگ آب آب را بپاشیم داخله چاه توالت و از چاه توالت آب ها بپاشه به ما پاکه چون آب جاری بهش وصله دیگه بالاتر از این

یه حاجاقایی برای از بین بردن وسواس توی دله شاگرداش

امامه اش رو برمیداره و دوره سنگه دسشویی رو باهاش پاک میکنه و بعد باز میزاره سرش و میره باهاش نماز میخونه

ومیگه جایی رو که مطمئن نیستم نجسه نجس نیست

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
امضات رو خیلی دوست دارم منم هر روز از خداوند مهربونمون میخوام که معجز ه اش رو همیشه داشته باشم

ممنونم لطف داری ان شاالله که هرروز معجزه خدارو حس کنی تو زندگیت گلم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
یه کتابی هست به نامه  راهکارهای عملی درمان وسواس از آیت الله مظاهری اگه سرچ هم بکنی میاد مطال ...

مرسی عزیزم آبجی شما م تایید میکنی که اگه فقط باشیلنگ اب بگیرم روخودم پاک میشم بدون دست کشیدن

مرسی عزیزم آبجی شما م تایید میکنی که اگه فقط باشیلنگ اب بگیرم روخودم پاک میشم بدون دست کشیدن

والا من هم خودم دست میکشم

ولی دخترم چون کوچیکه بهش میگم فقط شلنگ بگیر

میخای بزار فردا زنگ بزنم بپرسم از احکام و بهت بگم باشه:>؟

ببینم پست های من واست اومد راهکارهام یا نه؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه کتابی هست به نامه  راهکارهای عملی درمان وسواس

از آیت الله مظاهری

اگه سرچ هم بکنی میاد مطالبه کتاب و میتونی بخونیش

خیلی عالیه خیلی

حتمابخونش

یه چیزه دیگه

اگه باشلنگ آب آب را بپاشیم داخله چاه توالت و از چاه توالت آب ها بپاشه به ما پاکه چون آب جاری بهش وصله دیگه بالاتر از این

یه حاجاقایی برای از بین بردن وسواس توی دله شاگرداش

امامه اش رو برمیداره و دوره سنگه دسشویی رو باهاش پاک میکنه و بعد باز میزاره سرش و میره باهاش نماز میخونه

ومیگه جایی رو که مطمئن نیستم نجسه نجس نیست

والا من هم خودم دست میکشم ولی دخترم چون کوچیکه بهش میگم فقط شلنگ بگیر میخای بزار فردا زنگ بزنم بپر ...

اره عزیزم مرسی آبجی جون شما چند دقیقه طول می کشه داخل دست شوی باشی ببخشید مجبور م هی سوال می کنم

برای وسواس یه خانمی روانشناس دو تا راهکاره عملی دادن

راهکاره اول :یه دونه کش دوره مچت ببند و هر وقت دیدی داری وسواسی رفتار میکنی و اب بیخود میریزی کش رو محکم بکش و ولش کن تا دردت بگیره اینطوری از سرت میپره فکرهای وسواسی

راهکاره دوم: شبها وقتی میخای بخابی شروع کن به شمردن اعداد

ولی برعکس

مثلا از 200 بشمر بیا پایین

200 بعدش 199 بعدش198 بعدش197 و....

اینطوری فکرت درست میشه

هر چی توی خونه راه میری سوره ناس و فلق رو بخون

اره عزیزم مرسی آبجی جون شما چند دقیقه طول می کشه داخل دست شوی باشی ببخشید مجبور م هی سوال می کنم

من اگه ببخشید ادرار خالی باشه حدودا چهار پنج دقیقه ولی اگه شماره دو هم باشه حدودا ده دقیقه

دوش گرفتنتون چطوره>><>؟