2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید کمکم کنید من وسواس شست وشودارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21484 بازدید | 74 پست

منم مشکل شمارو داشتم

وسواس شدید به تمیز بودن ظرف ها خصوصا لیوان های چایی یا آب.

یکبار با سفیدکننده و مایع ظرفشویی میشستم آب می کشیدم بعددوباره با مایع می شستم که ووایتکسش بره  خیلی بد بود خیلی 

بعد خودم ، خودمو ترک دادم

وسواسی هایی مثل ما تا خودمون نخواییم ترک نمی تونیم بکنیم

فقط خودت باید بخوایی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مرسی عزیزم شما الان خوب شدی میشه بگی چکار کردی

اره گلم خوب شدم ولی زمانیکه دیگه اونقدر زانودرد و دست درد داشتم که میخواستمم نمیتونستم وسواس  داشته باشم توروخدا به خودت رحم کن اونقدر رو خودت کار کن که وسواس رو کنار بذاری حتی شده بری دکتر قرص بخوری خودتو درست کن تا بدنت مثل من نشه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید فقط شیر اب بگیرم کافیه چون ازبس این طرف واون طرفم رومیشورم اب میریزه داخل دمپای بعد مجبورم پا ...

منم وسواس داشتم.آره کافیه.آب هم بپاشه به دست و پات پاکه.چون آب کره

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین
ببخشید فقط شیر اب بگیرم کافیه چون ازبس این طرف واون طرفم رومیشورم اب میریزه داخل دمپای بعد مجبورم پا ...

من خونه زندگیم تمیز ه اونجوری نیست که برق بزنه

ولی مثلا مثله شما دسشویی که میرم دمپایی ها رو هم اب میکشم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ولی من اگه تمیز نکنم افسرده میشم اصلا تو خونه هایی که کثیفه نمیتونم بمونم وقتی در خونمو باز میکنم با ...

منم اینجوری خودمو گول زدم که الان یه شب خواب راحت ندارم از زانو درد و دست درد ... تو هرچیزی میانه روی بهترین کاره 

منم اینجوری خودمو گول زدم که الان یه شب خواب راحت ندارم از زانو درد و دست درد ... تو هرچیزی میانه رو ...

عزیزم انشاالله که خوب بشه درد هات مادر شوهر م هم وسواس داشته الان از دست وپا افتاده ولی من نادان از سر ترس که زندگیم نجس نشه این کارا رومیکن

من بیشتر وسواسم سر دست شویه رفتن

خوب اگه فقط دسشویی رفتنته

ببین با وسواس چقدر زمان داخله دسشویی میمونی

مثلا بیست دقیقه

که انشالله کمتر باشه

بعدش قرار بزار که هر روز یک دقیقه زودتر باید بیایی بیرون و اگه نیومدی باید تنبیه بشی یه تنبیه واقعی

مثلا اگه نیومدی یک دقیقه زودتر بیرون اونروز حق نداری بچه یا همسرت رو ببوسی

بعدش طی چند روز میبینی زودتر داری میای بیرون

اصلا فکر کن رفتی دسشویی عمومی و یکی پشته دره؟

منم وسواس دارم یکم ولی زود از دسشویی میام بیرون چون اگه هرچی بمونم کم کم به شستن نیم تنه پایین میانجامه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

نترس نجس نمیشه بعد هم این اعتقاد رو داشته باش واسه نماز اگه فرش هم نجس باشه رو جا نماز نماز بخونی تمیزه یا یه گوشه اتاق که رفت و آمدی نیس که نجس بشه جا نماز بنداز اونجا نمازاتون رو بخونید

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
آره فقط شیر آب رو بگیر کافیه ان شاالله که خوب خوب میشی 

واقعا من بیچاره بارها وبارها خودم رومیشورم اصلا یه بلای سرخودم میارم که همه جا روخیس میکنم نمی تونم باور کنم که فقط باگرفتن شیر اب نجاست از بین بره

واقعا من بیچاره بارها وبارها خودم رومیشورم اصلا یه بلای سرخودم میارم که همه جا روخیس میکنم نمی تونم ...

به خاطره اینه که ترشحات داریم

عزیزم انشاالله که خوب بشه درد هات مادر شوهر م هم وسواس داشته الان از دست وپا افتاده ولی من نادان از ...

😍😍😍😍😍😍ممنونم گلم