2777
2789
سلام روش پیاز درمانی که تو سایت بزنی میاد انجام داد متاسفانه تو ماه پنج بارداری کیسه آبش پاره شد بچ ...

ممنون که جواب دادین ببخشید خواهرتون چندسالشه فقط با پیازدرمانی درمان شدن ؟یعنی الان مرتب پریود میشن

ممنون که جواب دادین ببخشید خواهرتون چندسالشه فقط با پیازدرمانی درمان شدن ؟یعنی الان مرتب پریود میشن

سلام 33سالشه بعد سقط  یکی دو دوره پریود شد بعدش دوباره برگشت به حالت قبلش همون یایسگی زودرس به خاطر سقطش روحیه ش خیلی داغون شده بود

الان دوباره پیاز درمانی رو شروع کرده

نباید اصلأ استرس و فشار عصبی داشته باشین،  آرامش داشته باشین توکل بر خدا ،ان شالله حل میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بچه دارین؟ یا درحال اقدامین

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟

من ۳۴ سالمه.۳ ساله یائسگی زودرس دارم. یه پسر ۴ سال و نیمه دارم. پیارسال پیش دکتر توکلی رفتم کلی دارو داد و فصد کردم ولی اصلا فایده نکرد. خودمم چند سری پیاز درمانی خوردم بازم هیچی. حالا میخوام برم پیش خیراندیش...رفتم میام میگم چی شد انشالا...

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
سلام عزیزم رفتی دکتر خیراندیش نیتجه چی شد

پیش خودش که نرفتم ولی ساختمون پزشکان پونک بود که میگفتن زیرنظرشع

یه خانم دکتری بود که یه سری دمنوش و روغن مالی و اینا داد بهم و من اینارو می باید ۲ ماه میخوردم و بعدش میرفتم آز و سونو ولی بعد از ۲ ماه متاسفانه خ خستم کرده بود و با اینکه کلی خرج کرده بودم چون داروهاش ارزون نیستن و سه سری کامل گرفته بودم (اون موقع کرونا بود که همه جا بسته بود) نتونستم برم آز و سونو😓 الانم دیگه حال ندارم از اول شروع کنم.. ولی اوایل یه کمی بهتر شده بودم..

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
سلام عزیزم رفتی دکتر خیراندیش نیتجه چی شد

عزیزم شما بودی با من تماس گرفتی؟؟؟

پیش خودش که نرفتم ولی ساختمون پزشکان پونک بود که میگفتن زیرنظرشع یه خانم دکتری بود که یه سری دمنوش ...

سلام عزیزم،شما دیگه دستورات اون خانم دکتر رو انجام ندادی؟میشه بگی چیا بود دستوراش؟ 🥺

سلام.منم توسن ۳۳سالگی متوجه شدم یائسگی زودرس دارم.رفتم ساختمان پزشکان امام سجادکه زیر نظر خیراندیشه توسط یکی ازشاگرداش ب اسم خالقی نسب درمان شدم امادوباره بعدبارداریم برگشته..چون اللن ۴ماهه پریود نشدم وپادردام شروع شده...توکل ب خداکنید.درمان داره

سلام.منم توسن ۳۳سالگی متوجه شدم یائسگی زودرس دارم.رفتم ساختمان پزشکان امام سجادکه زیر نظر خیراندیشه ...

من که رفتم پیش یکی از شاگردانش به اسم عصمت عسگری نسخه ای که داده بودند رو ۲ ماه رعایت کردم که روزی ۹ تا دمنوش و.. داشت آخرش نه تنها نتیجه نگرفتم خسته شدم و ول کردم چون یه پسر ۵ ساله دارم که فوق العاده بهم وابسته‌س و اصلا هیچ کاری نمی‌ذاره بکنم..الان ورزش میکنم دیگه به خدا سپردم هر چی صلاحه همون بشه دیگه برام مهم نیست..قبلاً خیلی حرص می‌خوردم و گریه میکردم ولی الان دیگه خسته ام..حوصله همین یکی‌رم ندارم..

2810